UFC 249 se održava bez publike – ali gde?

Predsednik UFC–a Dejna Vajt poručio je da će se održati UFC 249 i to pred praznim tribinama.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Rey Del Rio/Getty Images
Photo by Rey Del Rio/Getty Images

UFC je bio primoran da suspenduje veliki broj događaja zbog pandemije koronavirusa, baš kao i ostale lige širom planete.

Ipak, jedan UFC događaj se u Brazilu odvio bez publike i bez problema, pa se u poslednje vreme priča da ćemo ipak gledati "ukletu borbu" Tonija Fergusona i Habiba Nurmagomedova.

Čuveni UFC 249 događaj će se održati bez prisustva publike, rekao je predsednik organizacije Dejna Vajt, a preneli su američki mediji.

"Trenutno nemam mnogo informacija. Jedino što mogu da vam kažem jeste da će događaja biti i to pred praznim tribinama. Neće biti nikoga u publici", kaže Vajt.

On je takođe objasnio da nikoga neće terati da učestvuje na UFC 249 već da će se boriti samo onaj koji to bude želeo.

"Zdravlje i bezbednost je naša najveća briga i to od prvog dana organizacije, ne samo tokom pandemije. Svi koji se budu borili to će uraditi jer oni žele, a ne jer su nečim prisiljeni da budu tu. Svi znaju koliko brinemo o borcima i koliko nam je njihovo zdravlje važno, ponavljam, čak i u regularnim uslovima, kada nema virusa", rekao je Dejna Vajt.

Za sada još uvek ne znamo lokaciju događaja, a po svemu sudeći to neće biti u SAD pošto je Habib Nurmagomedov zajedno sa svojom porodicom otputovao u Rusiju.

Dakle, UFC 249 će se održati, pred praznim tribinama. Ali gde? I da li će ostati na programu 18. aprila?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.