"Želim da prebijem Nejta i Konora"

Dastin Poirije, američki MMA borac, rekao je da bi voleo da se u oktagonu suoči sa Nejtom Dijazom i Konorom Mekgregorom.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Logan Riely/Getty Images
Photo by Logan Riely/Getty Images

Dastin je postao prelazni šampion lake kategorije kada je savladao Maksa Holoveja, da bi ga u Abu Dabiju savladao Habib Nurmagomedov.

Malo je falilo da Dastin pobedi i velikog Habiba, ali nije uspeo da kompletira polugu, što je Nurmagomedov iskoristio i nastavio svoj pobednički niz.

On je bio novi gost podkasta Ariela Helvanija i govorio je o planovima za budućnost kao i borbama sa Nejtom Dijazom i Konorom Mekgregorom.

"UFC mi još uvek nije ponudio borbu, ne znam šta se događa. Ranije sam bio vrlo aktivan i imao sam dosta uzastopnih borbi", iskren je bio Poirije.

Ariela je zanimalo koga bi Dastin izabrao za sledeću borbu, da može.

"Dugo sam jurio Nejta Dijaza, ali sam odlučio da ga ostavim na miru pošto nisam dobio odgovor da li želi da se bori sa mnom. A voleo bih da se borim sa nekim ko je zanimljiv, želim da bude zabavno, nije mi toliko važno ko će biti. Samo želim da se borim. Rečeno mi je da je Nejt dobio ponudu da se bori sa mnom i još jednim borcem, ali izgleda da od toga neće biti ništa. Nas dvojica smo još ranije trebali da se borimo, on je tada govorio svašta i baš iz tog razloga sam želeo da ga prebijem",
rekao je Poirije.

Dodao je Poirije da je oduvek bio fan Nejta Dijaza i da će uvek gledati njegove borbe, a na to se nadovezalo pitanje o Konoru Mekgregoru i njihovom potencijalnom revanšu.

"Što se tiče Konora, ukoliko se bude poštovao ranking do toga će doći. Jer, ako Konor želi da se bori za pojas, a trenutno je četvrti, on bi trebao pre borbe za pojas da se bori sa mnom koji sam bolje rangiran od njega. Voleo bih da se opet nađemo u oktagonu, iako još uvek nema reči o tome. Definitivno UFC zna da želim ovu borbu, boriću se s njim kad god i u kojoj god kategoriji, želim da ga prebijem i da se revanširam", iskren je bio Poirije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.