Blahovič nokautirao Andersona – sledi duel sa Džonsom?

Na glavnom događaju UFC Fight Night 167 Jan Blahovič nokautirao je Korija Andersona.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Sean M. Haffey/Getty Images
Photo by Sean M. Haffey/Getty Images

Pročitajte još: Greatest Of All Time

Glavni događaj UFC Fight Night 167 bio je okršaj u poluteškoj kategoriji pošto se Jan Blahovič "sudario" sa Korijem Andersonom.

Kori Anderson je najavljivan kao sledeći izazivač Džona Džonsa, ali su sve prilike da će pre njega tu priliku imati Jan Blahovič.

Poljski MMA borac je na fantastičan način nokautirao Korija Andersona posle samo tri minuta borbe u prvoj rundi.

Blahovič je sačekao da Kori pogreši i desnim krošeom, koji Anderson nije ni video, uspeo da ga pošalje "na patos", gde je pobedu samo "overio" i odmah po okončanju borbe pozvao Džona Džonsa.

"Obećao si mi, ti si sledeći!", povikao je Blahovič, da bi mu Džons uz širok osmeh odgovorio "Hajde da to uradimo, reci mi samo kada".

Jan Blahovič sada ima skor od 26 pobeda i 8 poraza i sada se nada da će upravo on biti taj borac koji će srušiti "nepobedivog" Džona Džonsa.

U ostalim mečevima videil smo trijumf Diega Sančeza posle ilegalnog udarca kolenom koji mu je zadao Mišel Pereira, Montana De La Rosa je savladala Maru Borelja odlukom sudija, dok je Brok Viver pobedio Kazulu Vargasa posle još jednog ilegalnog kolena.

Videli smo još dve pobede odlukom sudija, pošto je Rej Borg pobedio Rožerio Bontorina, a Lando Vanata je bio bolji od Jansija Medeiroša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.