Kao na filmu – Rozenstrujk u poslednjoj sekundi nokautirao Overima

Surinamski MMA borac Žairzinjo Rozenstrujk nokautom u poslednjoj sekundi pobedio je Holanđanina Alistera Overima.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Steve Marcus/Getty Images
Photo by Steve Marcus/Getty Images

Iskusni, tridesetdevetogodišnji Alister Overim bio je dominantan protivnik i u sve četiri runde izašao je kao pobednik.

Vreme je polako isticalo i fanovi su faktički već proglasili pobednika, da bi samo četiri sekunde pre kraja Rozenstruik krošeom nokautirao Overima i "ukrao" mu pobedu "ispred nosa".

Snažna levica povezana sa preciznom i "oštrom" desnicom eksplodirala je poput bombe u "Kapital Uan Areni" u prestonici Sjedinjenih Američkih Država – Vašingtonu.

Overim je znao kako da kazni sve defanzivne propuste Rozenstrujka i prilično lako dobio prve tri runde sa nekim kvalitetnim direktima, dok je Žairzinjo odgovorio tek na momente, što je Alisteru itekako išlo na ruku.

Iako ovo nije bila borba kakvom se Rozenstrujk nadao, uspeo je na fantastičan, "holivudski" način da ostvari pobedu, verovatno i najveću u svojoj karijeri i posle pobede nad jednim od izazivača, Overimom, poslao je jasnu poruku Frensisu Nganuu.

"Želim nazad u oktagon u martu ili aprilu i ono što želim jeste borba sa velikim strašnim momkom koji se zove Frensis Nganu. Nadam se da ćeš prihvatiti tu borbu, hajde da ljudima damo pravi šou!", poručio je Rozenstrujk.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.