Ferguson: Kreće sezona lova, nateraću ga da pi*a krv! VIDEO

Toni Ferguson, uspešni MMA borac, govorio je o svojoj velikoj borbi sa aktuelnim šampionom Habibom Nurmagomedovim.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Ethan Miller/Getty Images
Photo by Ethan Miller/Getty Images

Pročitajte još: Priča o "ukletoj borbi"

Zvanično je za 18. april u Njujorku (tačnije Bruklin) zakazana borba lake kategorije između Tonija "El Kukuja" Fergusona i Habiba "Orla" Nurmagomedova.

Kako smo već pisali, ova "ukleta borba" bila je zakazivana čak četiri puta i do nje nije došlo, a u emisiji "MMA Šou" koju organizuje Arijel Helvani, gostovao je Toni Ferguson.

Toni se osvrnuo na borbu sa Habibom i iskoristio prostor u medijima, da malo "pecne" svog rivala.

"Moramo da pitamo UFC zašto se čeka tek april za našu borbu. Habib se nalazi u Emiratima na turneji, sad ljubi bebe i slika se radeći ostale zabavne stvari. Koga to zanima? Svi znaju ko sam ja. Ja sam spreman već za februar. Bio bih spreman za bilo koga drugog da su izveli neku glupost i ovo otkazali, ali sve je sređeno. Imam dovoljno vremena da
se spremim, daleko je april, tako da imamo dosta vremena i da se povredimo, ali treba biti pametan i verovati trenerima kako bi navijači dobili ono što žele", rekao je Ferguson.

Toni je nastavio da priča o njihovom okršaju i napomenuo da je uspeo da "uđe u glavu" aktuelnom šampionu lake kategorije.

"Ušao sam mu u glavu, on sad gleda samo mene, samo o meni razmišlja i trudi se da radi što više može. Biće nervozan i napraviće grešku, a ja ću to da iskoristim. Uhvatiću ga u raskoraku. Nateraću ga da piša krv. Ovaj momak ima problem, a ime tog problema je Toni Ferguson i ide pravo ka njemu. Kreće sezona lova, dušo!", rekao je Ferguson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.