"Je**e mi se za novac, nisam varalica"

Nejt Dijaz, koji je 2. novembra trebalo da uđe u oktagon protiv Horhea Masvidala, saopštio je javnosti da neće otputovati u Njujork na dugo očekivani spektakl.

PTIzvor: B92
Podeli
(Photo by Ethan Miller/Getty Images)
(Photo by Ethan Miller/Getty Images)

Čuveni MMA borac poznat je po zdravoj ishrani, vegan je, ne unosi ništa što nije "iz prirode", ali su mu navodno pronašli "nedozvoljene supstance".

Dijaz i Masvidal trebalo je da se bore za novi pojas koji UFC uvodi, takozvani BMF ili "Bad motherfucker", međutim do duela verovatno neće doći, kaže Dijaz.

"Neću ići u Njujork sledeće nedelje zato što su rekli da sam pozitivan na neke nedozvoljene supstance. Smatram da je to laž jer jedem zdravo, samo prirodno. Čak ni meso ne jedem. Tako da dok UFC, USADA ili ko već ne sredi to, neću se takmičiti", napisao je Dijaz na Tviteru.

Dijaz ističe da ne želi da pored njegovog imena stoji "varalica".

"Ne želim da igram njihovu igru i da se krijem, kao što su mi preporučili. Ne želim da se uz moje ime koristi reč 'varalica', i da se takmičim, kao što to rade drugi borci koji ćute i bore se samo da bi dobili novac. Je**ne varalice", napisao je Dijaz.

Prema pisanju američkih medija, postoji šansa da se borba i dalje održi, međutim Dijaz ne želi da uđe u ring dok se situacije ne raščisti.

"J**e mi se za novac ako će to uništiti moje dostojanstvo i nasleđe. Ne želim da ćutim i da tek posle borbe gledam šta ću da radim. To rade varalice", zaključio je Nejzt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.