Fejberov prvi UFC nokaut, sledi napad na titulu VIDEO

Čuveni MMA borac Urajdža Fejber nokautom protiv Rikija Sajmona je obeležio svoj povratak u oktagon, tako da njegove šampionske ambicije uopšte nisu slučajne.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Steve Marcus/Getty Images
Photo by Steve Marcus/Getty Images

UFC Sakramento pružio nam je neke spektakularne borbe i možda najspektakularnija borba je bila između povratnika Urajdže Fejbera i Rikija Sajmona.

Verovali ili ne, Urajdža Fejber je čak četiri puta napadao šampionski pojas i sva četiri puta bivao zaustavljen. Dva puta protiv Dominika Kruza i dva puta protiv Renana Baraoa.

Po povratku u UFC saznao je da je pojas u vlasništvu Hernija Sehuda (bantam i "muva" kategorije) i nakon impresivne pobede protiv Rikija Sajmona, najavio je Sehudu da će pokušati da ugrozi njegovu vladavinu.

"Znate šta, mislim da me je Henri Sehudo nedavno 'prozvao'. Osim toga, Dejna Vajt mi je poručio da sam star. Znam da je on bio star kada je imao 40 godina, ali ja sam mlad čovek. Dejna je bio mator i sa 29. Hajde Dejna, pogledaj me!", rekao je Urajdža Fejber posle pobede tehničkim nokautom posle svega 45 sekundi.

Poruka Henriju Sehudu nije izostala, naravno.

"Henri, sećam se kada si me pre desetak godina prijateljskim gestom pozvao na brobu. Sad sam spreman, hajdemo!".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.