Promovisan autobiografski roman Nenada Pagonisa

Višestruki svetski šampion u kik-boksu Nenad Pagonis predstavio je svoj autobiografski roman ''U ringu sa životom''.

SNIzvor: B92, Tanjug
Podeli
Photo by Ezra Shaw/Getty Images
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Reč je o uzbudljivoj i dinamičnoj priči, u kojoj je Nenad na emotivan način podelio detalje iz svog života, počev od odrastanja na Staroj Detelinari do osvajanja svetskih visina.

"Nenad Pagonis je energičan i angažovan na mnogim poljima, ne samo u sportu, i dobro je kada čujete mišljenja ljudi koji se trude da doprinesu zajednici u kojoj svako od nas ima svoju ulogu. Knjiga je pisana jednostavnim rečnikom, a prate je i autentične fotografije koje ilustruju priče, pa čitalac može da se saživi sa situacijama u kojima se Nenad nalazio i sa izazovima sa kojima se suočavao", rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji je bio počasni gost na promociji.

Vučević ističe da sa Nenadom sarađuju već nekoliko godina.

"Ne složimo se uvek, ali uvek razgovaramo", rekao je Vučević i čestitao autoru na romanu.

Pagonis je izjavio Tanjugu da je ovim romanom želeo pre svega mladima da da pozitivan primer o odrastanju, pravim životnim vrednostima, koje kroz sport i svoje lične životne prilike razvijao.

"Rođeni sam Novosađanin koji voli svoj grad i sve ljude u njemu. Puno mi je srce što je puna sala i što su ovde svi moji prijatelji koji su direktno ili indirektno uticali na moju karijeru savetima, sugestijama, finansijskom i drugom podrškom", rekao je Pagonis.

Na promociji u ''Svilari'' govorili su i predsednik ''Color preš group'' Robert Čoban, izdavač knjige Rodoljub Oreščanin i saradnik na projektu Dejan Pataki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.