"J***š fudbal, ja pričam o životu"

U novoj epizodi podkasta Majka Tajsona gost je bio čuveni NFL igrač Toni Gonsales.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Noam Galai/Getty Images for AYS Sports Marketing
Photo by Noam Galai/Getty Images for AYS Sports Marketing

Toni Gonsales i Majk Tajson su zimus imali veoma interesantnu epizodu gde su govorili o mnogim aspektima sporta, ali i života.

Sada su radili isto, počeli su priču o Superboulu koji je osvojio Kanzas Siti nekadašnji tim Tonija Gonsalesa.

"Čifsi su posle 50 godina osvojili titulu i bilo je sjajno, ja sam lično bio presrećan iako nisam ja osvojio, deo mene je bio šampion. Baš sam bio srećan bilo je to dobro za Kanzas Siti", počeo je Gonsales.

"J***š fudbal, ja pričam o životu. Zašto bi želeo da budeš to što jesi?", ubacio se Tajson.

Potom je Toni nastavio potpuno iskreno.

"Zašto želim da budem ono što jesam? Uf.. Oduvek sam bio osoba koja uči, imao sam svoj mračni period u drugoj godini u NFL, posle izuzetno uspešnog perioda na koledžu sam počeo da igram nešto lošije i tada je krenula depresija, sažaljevao sam samog sebe, sedeo zaključan u sobi i pio. Mnogo sam plakao jer nikada nisam bio u toj situaciji da bi se potom rodila glad za pobedom. Pitao sam sebe zašto ne mogu da budem kao Majk Tajson i Džeri Rajs? Nije da nisam krupan, brz i snažan. Jednostavno se u mojoj glavi nšta nije povezivalo. Potom sam čitao knjige o Džordanu, Tajsonu i Vudsu i shvatio da sam izgubio veru u sebe, pa sam morao to da vratim što pre", rekao je Toni Gonsales.

"Ko sam ja? Ja sam mir, radost, sreća, ja sam ko god je***o želim da budem. Imam tu moć da budem šta god želim i to mi je omogućilo provedeno vreme sa velikim misliocima. Ti si ono što misliš da jesi, mi sami sebe kreiramo. Da upoznamo sebe ko smo i šta smo izvan ove vreće mesa",
završio je Toni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.