U Užicu počinje 50. Srbija reli

Jubilarni 50. Srbija reli biće svečano otvoren u Užicu u petak uveče i trajaće do 24. septembra, najavio je Auto-moto savez Srbije.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: Ilustracija (Getty images)
Foto: Ilustracija (Getty images)

Reli će na svečanoj ceremoniji, na Centralnom trgu u Užicu, otvoriti predsednik AMS S Mirko Butulija, a prisustvovaće gostiji prijatelji iz Srbije i inostranstva.

Na svečanoj ceremoniji otvaranja, čuće se i videti ekskluzivni snimak i čestitka sa govorom predsednika Svetske automobilske federacije (FIA) Žana Toda, a zaslužnima će biti uručene nagrade.

Retko koja zemlja u svetu može da se pohvali ovakvim jubilejom u reliju, a kao i svake godine organizatori, Auto-moto savez Srbije i Sportski i auto-karting savez Srbije, uz podršku Grada Užica i pokroviteljstvo AMS Osiguranja, potrudili su se da jubilarno takmičenje organizuju tako da sve bude bezbedno i spremno za mnogobrojnu publiku i takmičare.

Za ovogodišnji reli koji će se voziti na Užičkim stazama Duboko, Lokve i Golden, prijavilo se 40 ekipa iz Srbije i još 16 zemalja, a reli se boduje za Evropski reli trofej, Balkanski reli trofej, FIA CEZ i nacionalni šampionat, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.