Belgijska kraljevska porodica na skijanju / getty
Belgijska kraljevska porodica na skijanju / getty

Upoznajte najluksuznije skijalište na svetu

Podeli

Verbijer je destinacija sa savršenom reputacijom, poznata u čitavom svetu kao jedno od najglamuroznijih skijališta na svetu…

Sa svojom sklonošću ka luksuzu i stilu, Verbijer se smatra draguljem Valais ski regiona. Kao luksuzno skijalište, Verbijer govori dovoljno sam za sebe. Šarmantni alpski lokalitet ima staze svetske klase, restorane sa Mišelin zvezdama, savršenu scenu za uživanje posle skijanja, kao i neke od najluksuznijih zimskih loža Evrope.

Da budemo iskreni, Verbijeru nije potrebna nikakva reklama – njega rado biraju poznate ličnosti i članovi britanske kraljevske porodice, tako da smo sigurni da on u sebi krije nešto zaista posebno.

Do Verbijera možete doći na tri načina – putem, šinama i vazduhom. Možete takođe iznajmiti luksuzno vozilo i angažovati privatnog šofera, ali ako želite da uživate u predivnim panoramskim pogledima, voz je prava opcija za vas.

Voz kreće direktno sa aerodrome u Ženevi i prati liniju priobalja slavnog jezera, dajući vam priliku da uživate u savršenom pogledu na srednjevekovni ostrvski zamak Chateau de Chillon.

Iz voza ćete videti najslikoviti pejzaž koji vam ikada može pasti na pamet, ali ako želtie da stignete sa stilom, možete iznajmiti privatni avion ili helikopter. Ova opcija u Džejms Bond stilu daće vam priliku da iz aviona izađete direktno na ski stazu, odakle idete do svoje lože gde vas čeka vaš prtljag.

foto: getty
foto: getty

A kada već govorimo o ložama, Verbijer u svojoj ponudi ima neverovatno šik smešta. Ultra moderni stanovi opremljeni su luksuznim nameštajem, toaletnim kompletima i kuhinjskim pogodnostima. U Verbijeru možete uživati i u neverovatnoj usluzi, jer će vam osoblje uvek biti na raspolaganju za sve vaše potrebe i pitanja.

Većina luksuznih loža u Verbijeru će vam dati na raspolaganje i privatnog šefa koji će za vas pripremati kreativne obroke, u kojima ćete definitivno uživati.

Apres-ski scena Verbijera opisana je kao jedna od najboljih u Evropi. Za najfinije iskustvo obedovanja, možete posetiti Chez Deny, gde vam je na raspolaganju savršeni meni, zajedno sa neverovatnim pogledom na dolinu, dok La Table d’Adrien i La Grange imaju svoje Mišelin zvezdice.

Verbijer je generalno lokacija koja privlači ljude koji imaju stila, što ćete i sami primetiti ako ga posetite, savetuje "LuxLife".

Takođe, osim uživanja u barovima i restoranima, Verbijer vam nudi opciju paraglajdinga ili vožnje sankama koje vuku haskiji. Ima li šta bolje?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 336 idi na stranu