Mozambik/Foto: depositphotos/EcoPic
Mozambik/Foto: depositphotos/EcoPic

Objavila fotografiju Mozambika i potpisala sa Makarska rivijera, šale na njen račun ne prestaju

Podeli

Nakon što je direktorka Turističke zajednice grada Makarske Hloverka Novak Srzić napravila neverovatan gaf na Fejsbuku objavivši fotografiju iz Mozambika, koju je potpisala s Makarska rivijera, društvene mreže preplavile su šale na njen račun.

Mnogi tako objavljuju fotografije raznih svetskih gradova i turističkih atrakcija potpisujući ih imenima hrvatskih gradova, parkova, znamenitosti...

Iako je kasnije pokušala da se opravda kako je time htela samo da pošalje poruku s Makarske rivijere te da su je neki nisu shvatili, mnogima i dalje nije jasno zašto je objavila tu fotografiju, a ne Hrvatske obale, prenosi Večernji list.

Naime, na fotografiji nije bila plaža koja se nalazi u Makarskoj, već luksuzni resort na privatnom ostrvu Azura Quilalea u Mozambiku.

U komentarima ispod objave Novak Srzić jedna gospođa je napisala da na ovoj makarskoj plaži još nije bila, ali bi je rado obišla.

"I mene zanima koja je to plaža - mislila sam da Makarska rivijera ima samo šljunčane plaže", napisala je druga, na šta je direktorka TZ-a grada Makarske napisala neka dođe i istraži.

"Ova fotografija je namenjena gostima da im pokažemo naše lepote", napisala je Hloverka Novak Srzić, navodi Dnevnik.hr.

Ipak, Hloverka Novak Srzić je objavu na Fejsbuku kasnije uklonila nakon što su je preneli mnogi mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 20191 idi na stranu