Foto: Depositphotos / asiandelight
Foto: Depositphotos / asiandelight

Zebra visoka metar ide na aukciju: Šta sve ljudi zaboravljaju na aerodromu?

Podeli

Najprometniji aerodrom u Australiji na aukciji će rasprodati hiljade predmeta koje su brojni putnici ostavili, zaboravili ili izgubili u sidnejskoj vazdušnoj luci.

Među mnogobrojnim laptopovima i kamerama, koje su među najbrojnijim izgubljenim predmetima, postoje i neki ne baš tako česti.

Tako su se tu našle i flaše najekskluzivnijih alkoholnih pića, takođe luksuzna kozmetika, roštilji, ali i jedna velika statua zebre.

"Imamo dva velika plinska roštilja, kolekciju neupotrebljenih veštačkih trepavica, kostim Beti Bup, za one koji vole da se 'kostimiraju', zatim statuu zebre, nešto višu od jednog metra, nekoliko bilijarskih štapova, rotacione i vibrirajuće brusilice", rekao je organizator aukcije Ričard Vajt.

"Ipak, mislim da će najviše pažnje na ovogodišnjoj aukciji privući, potpuno nov, neotpakovani, usisivač dajson V10", dodao je on.

Ovo je šesta godina zaredom da sidnejski aerodrom održava aukciju izgublenih stvari kako bi sakupio novac za dobrotvorne svrhe, piše Njuz hab. Aerodrom je do sada za tu namenu, od prodaje izgubljenih stvari sakupio više od milion dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 20191 idi na stranu