Foto: depositphoto/furtaev
Foto: depositphoto/furtaev

Ovako se izlazi iz aviona: Putnici pokazali da mogu da budu strpljivi i kulturni VIDEO

Podeli

Svi oni koji često putuju i koriste avion kao prevozno sredstvo svedoci su neretkih neprijatnih situacija koje se događaju u avionu.

Uglavnom su to nesporazumi između osoblja aviona, stjuardesa i putnika, ali i između samih putnika. Ružno ponašanje putnika je često tokom leta, a dešavalo se da se putnici čak i potuku.

Na sreću, ima i drugačijih situacija kojima avio-kompanije mogu da se pohvale.

Naime, snimak na kojem putnici strpljivo čekaju svoj red da izađu iz aviona, propuštajući druge putnike, pokazao je kulturu kanadskih putnika koji su bili u avionu kompanije "Vest džet".

Na ubrzanom snimku koji je na Tviter postavio menadžer za komunikacije ove avio-kompanije vidi se kako je potrebno samo malo strpljenja da bi se let svima lepo završio, bez nepotrebne nervoze i tenzije.

"Kanadski putnici strpljivo čekaju kako bi napustili avion, mirno i po redu", napisao je uz ubrzani video-snimak izlaska putnika menadžer za komunikacije Dara Dojl.

Snimak zapravo prikazuje brz i veoma delotvoran način napuštanja aviona, bez ikakve gužve i svađe. Ovaj snimak izazvao je brojne pohvale na Tviteru.

"Nisu kao Irci koji ustaju pre nego što je avion sleteo", prokomentarisao je jedan tviteraš.

"Ovo je čista inspiracija", napisao je drugi. "Ovako se to radi. Ali iz nekog razloga Englezi misle da se vrata brže otvaraju ako ti brže ustaneš", zaključio je tviteraš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 20191 idi na stranu