Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Da li biste izdvojili više novca za hotel u kojem su svi vakcinisani? ANKETA

Podeli

Prema istraživanju portala WalletHub više od 40 odsto ispitanika iz Amerike spremno je da plati više novca za putovanje avionom u kojem su svi putnici vakcinisani protiv koronavirusa, kao i za odsedanje u hotelu u kojem su svi gosti vakcinisani.

Kako se svet umnogome promenio od pandemije koronavirusa, dobro nam je poznato. Naravno, dosta se priča i o vakcinisanima i nevakcinisanima, a izgleda kako su neki spremni da plate i više ako će u avionu svi putnici biti - vakcinisani.

Zasad ni aviokompanije ni hoteli nisu započeli da nude ovu vrstu usluge, ali je takva ideja počela da se provlačiti po društvenim mrežama. To je podstaklo portal za kreiranje ankete prema kojoj je velik broj putnika spreman da plati više novca za dodatnu "sigurnost". Osim toga, prema anketi, 27 odsto Amerikanaca odlučilo je da ne putuje ove zime zbog straha od pandemije.

Prema predviđanjima ovogodišnja zimska sezona obilovaće putovanjima uprkos tome što su kratka putovanja postala mnogo komplikovanija nego pre. Naravno, takva situacija ne treba preterano da čudi, jer ipak, ljudi su itekako željni putovanja.

U anketi ispod nam recite koji je vaš stav, da li biste dodatno platili smeštaj u kojem su svi vakcinisani ili ipak ne?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5363 idi na stranu