Foto: TOS
Foto: TOS

Turistička ponuda Srbije na najgledanijoj ruskoj televiziji FOTO

Podeli

Turistička organizacija Srbije ugostila je najgledaniju rusku televiziju ,,Prvi kanal“.

Turistička ponuda Srbije će po završetku projekata biti prikazana u emisiji ,,Neputjovie zametki“, čiji je autor i voditelj zvezda ove ruske nacionalne televizije Dmitrij Krilov.

Foto: TOS
Foto: TOS

,,Neputjovie zametki“, govori o različitim aspektima života jednog naroda, ali i prikazuje prirodne lepote, kulturno-istorijske znamenitosti i sve što jednu zemlju čini posebnom i privlačnom za turiste.

Televizijska ekipa ruskog ,,Prvog kanala“ boravila je u Beogradu, gde je snimala Beogradsku tvrđavu, Hram Svetog Save, Knez Mihailovu ulicu, Muzej Nikole Tesle i druga atraktivna mesta u prestonici. Pored toga, emisija će obuhvatiti i Zlatibor, Novi Sad i Sremske Karlovce.

Foto: TOS
Foto: TOS

U planu je i promocija banjskih lečilišta, te je organizovana poseta Vrdniku, gde su snimljeni banjski kompleks, lokalne vinarije na Fruškoj gori i druge turističke atrakcije ovog dela Srbije.

Foto: TOS
Foto: TOS

Emisija ,,Neputjovie zametki“ se prikazuje subotom u udarnom terminu, na Prvom kanalu ruske nacionalne televizije, koju dnevno prati 350 miliona gledalaca U Rusiji, Belorusiji, Kazahstanu, Ukrajini, ali i putem kablovskih TV kanala širom sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5363 idi na stranu