Foto: Shutterstock/Nenad Preradovic
Foto: Shutterstock/Nenad Preradovic

"Krenula tašta na more", "Izgubila mi se bivša": Prizor u Čanju pokrenuo gomilu komentara VIDEO

Podeli

Na snimku sa plaže u Čanju, koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se vrsta pitona koja slobodno gmiže ovom crnogorskom plažom.

"To je vrsta zmije loptasti piton. Verovatno je nekome pobegao ili ga je neko ostavio tu, s obzirom da potiče sa prostora zapadne i centralne Afrike. Nisu otrovni i ne spadaju u agresivne vrste, lovi tako što ujede i udavi plen, ovako mali primerak teško da bi ikome mogao da naškodi", pisalo je u jednom od komentara ispod objave .

Nakon nekoliko dana, na društvenim mrežama objavljena je još jedna fotografija pitona za koju pratioci mreža smatraju da je reč o istoj zmiji viđenoj na plaži u Čanju.

Međutim, ovaj put je slikana na ruci nepoznatog vozača automobila.

Kako je verovatno reč o ljubimcu, mnogi kažu da joj na plaži nije mesto.

"Deset dana je slobodno mogao ostaviti u terarijumu (i sam kući imam zmiju) pred odlaska na put, piton se nahrani, sipa mu se dovoljno vode i 15 dana se ne mora hraniti. Ali ovo je ipak seljačenje. Vidi me imam zmiju. Ako krenem da izvodim moju bou konstriktora od dva i po metra neće mu biti dobro", napisao je još jedan pratilac.

Ipak, naviše je bilo onih koji su zmiju shvatili kao čisto poređenje i koji su imali duhovite komentare na ovu pojavu.

"Krenula tašta na more", "izgubila mi se bivša", "čik joj naplati ležaljku"... bili su samo neki od komentara.

Bilo je i onih koji su duhovito prokomentarisali: "Da su je videli na plaži, ljudi se ne bi uplašili od zmije, nego od njihove reakcije".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5363 idi na stranu