Foto: depositphotos/ Lindasky76
Foto: depositphotos/ Lindasky76

Koracima poznatih ljubavnika: Najoriginalnije pismo osvaja noćenje u Julijinoj kući

Podeli

Bliži se Dan zaljubljenih i zaljubljeni traže idealnu lokaciju na kojoj bi moli da provedu savršen braznik koji slavi njihovu ljubav. Postoji li bolje mesto od kuće junakinje jedne od knjiga sa najlepšom ljubavnom pričom?

Svi su čuli za priču o Romeu i Juliji koju mnogi smatraju najromantičnijom, a hiljade ljudi svakodnevno odlazi da obiđe balkon kuće u kojoj je Julija navodno živela. U toj kući nalazi se muzej posvećen Šekspirovim likovima, a ove godine najsrećniji par će imati priliku da upravo tu provede noć 14. februara.

U Veroni postoji udruženje volontera - takozvane Julijine sekretarice, koje odgovaraju na pisma o velikim ljubavima, ljubavnim jadima, željama i tugama, a ovaj put pismo sa najromantičnijom pričom treba poslati na Airbnb, jer oni poklanjaju noćenje u kući devojke koja je simbol za ljubav.

Izabrani par će imati priliku da spava u krevetu iz 1968. godine koji je bio deo filma "Romeo i Julija" u režiji Franka Zefirelija, a osim što će zaljubljeni par imati priliku da posmatra šefa kuhinje sa Mišelinovom zvezdom, imaće ličnog batlera koji će ih služiti.

Oni najromantičniji će imati mogućnost i da, za stolom u uglu sobe pokraj kamina, uz pomoć pera i mastila odgovore na neko od mnogobrojnih pisama koja stižu Juliji, a imaće i ličnog fotografa koji će zabeležiti romantične momente pokraj skrivenih mesta Verone.

Nažalost, nemaju svi pravo učešća, ali ukoliko imate državljanskto neke od odobrenih zemalja, potrebno je da pošaljete pismo u kojem ćete opisati svoju dirljivu ljubavnu priču, do 2. februara, kada se konkurs završava i počinje biranje ljubavnog para koji se najviše voli i ima najromantičniju priču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5363 idi na stranu