Foto: depositphotos/  Soft_light69
Foto: depositphotos/ Soft_light69

Zvezde biraju: Da li je ovo pravi izbor saputnika?

Podeli

Verovatno vam se dogodilo da s osobom s kojom se u svakodnevnom životu slažete ne možete da se dogovorite gde ćete putovati i koje znamenitosti ćete obići. Svako ima način na koji voli da putuje, i ako neko želi da ustaje u zoru kako biste iskoristili dan, nikako se neće slagati s onima koji kada negde otputuju spavaju do podneva.

Sledeći put kada budete razmatrali s kim ćete da idete na put, proverite šta horoskop ima da kaže o tome.

Ovan

Osobe koje su Ovan u horoskopu vole da istražuju nove lokacije, ali vole da provere unapred šta ih očekuje. Zbog čestih spontanih promena planova dešava se da im raspoloženje ne bude pogodno za putovanja, a Vage su prave osobe koje umeju da izbalansiraju neodgovarajuće situacije i usmere ih u pravom smeru.

Bik

Bikovi obožavaju da istražuju sve ono što nemaju kod kuće, pa su adrenalinske avanture, isprobavanje egzotične hrane i plesova gotovo obavezni. Često ta eksperimentisanja mogu biti preterana, pa su Rakovi idealno društvo za Bikove. Rakovi svuda nose deo doma sa sobom, pa Bikovi u njihovom društvu zadrže granicu.

Foto: depositphotos/ william87
Foto: depositphotos/ william87

Blizanci

Blizanci su veoma radoznali i sve ih zanima, ali isto tako veoma brzo izgube interesovanje, takođe je njihovo raspoloženje veoma promenljivo. Strelčevima je veoma zanimljiva informisanost Blizanaca, pa svojim čestim pitanjima mogu da zadrže interesovanje Blizanaca, a i uvek su raspoloženi da učestvuju u "ludim" predlozima.

Rak

Kako vole sigurnost doma, gde god da odu trude se da s lokalnim stanovništvom ostvare dobar odnos kako bi se osećali kao da su kod kuće, a Device su idealne da taj osećaj upotpune. Brljive Device će svaki prostor u koji uđu prvo srediti kako im odgovara, što će Rakovima uliti osećaj kao da nisu u nepoznatom i osećaće se prijatno.

Lav

Ovaj horoskopski znak uvek vapi za pažnjom i gde god da se pojavi mora da izazove da svi reflektori budu uprti u njih. Jedini znak koji je dovoljno samosvestan, pun samopouzdanja i kojem nije potrebno tuđe mišljenje je Ovan i zbog toga je idealno da oni putuju zajedno. Lavovi će osvajati pažnju novih poznanika, a Ovnovi su ti kojima neće smetati da ih saputnici šalju u senku.

Foto: depositphotos/ igor.kardasov@gmail.com
Foto: depositphotos/ igor.kardasov@gmail.com

Devica

Device je jako teško ubediti da napuste sve poslove i otputuju negde na odmor. Čak i kada odu negde potrebno im je neko vreme da zaborave na obaveze koje ih čekaju. Blizanci su ti čija inteligencija može da zaintrigira Device i učini da se opuste i iskoriste odmor u potpunosti.

Vaga

Vage vole organizovanja putovanja, posebno ako destinaciju krase prirodne lepote, ali i retkosti koje mogu da vide na nekom mestu. Ribe, koje ne vole previše da razmišljaju, već samo da uživaju u putovanjima, u potpunosti odgovaraju Vagama, koje vole da im ništa ne menja planove koje su napravili pre nego što su se uputili na putovanje.

Škorpija

Ovaj znak je najmisteriozniji od svih znakova zodijaka, a i njih same privlači sve što je tajanstveno, pa na svakom putovanju pokušavaju da otkriju mesta na kojima niko iz njihovog okruženja nije bio. Jarčevi takođe radije traže dublje spoznaje o svemu što rade, pa se ne zadovoljavaju površnim činjenicama koje svi znaju.

Strelac

Gde god da se nađu oni traže nova iskustva i sledeću avanturu, pa često samo odlutaju negde bez obzira na to što je u potpuno drugom pravcu od prvobitnog plana. Vodolijama to ne smeta, jer i one vole da lutaju same i kao što ne žele da propuste nešto zato što se saputniku negde ne ide, razumeju Strelčevu potrebu da se izdvoje i odu iako drugi možda nisu za to.

Foto: depositphotos/ ArturVerkhovetskiy
Foto: depositphotos/ ArturVerkhovetskiy

Jarac

Ne postoji planina na koju Jarčevi nisu uspeli da se popnu, i potreban je neko ko će ih ubediti da ponekad treba napustiti opuštajuću prirodu, jer postoje i drugi načini da se uživa. Bikovi i Jarčevi se zbog toga dobro slažu, jer Bikovi mogu da prate ritam Jarčeva, koji iz zahvalnosti ali i iz divljenja prihvataju predloge saputnika.

Vodolija

Ljudi rođeni u ovom znaku vole i poštuju različitosti, ali su radi da istražuju dok ne pronađu sličnost s nekim. Škorpijama ovaj tip osobe odgovara kada su u pitanju putovanja jer ih intrigira radoznalost Vodolija. Stalnim upoznavanjem koje Vodolija potencira, a Škorpija obožava da odgovara na najrazličitija pitanja, dovodi do toga da oba znaka izađu iz zone komfora otkrivanjem novosti o saputniku ali i o sebi.

Ribe

Ribe su veoma otvorene za sve predloge, čak je i bolje ako će drugi organizovati sve za njih. Lavovima to odgovara jer onda je njihova reč glavna, a ne moraju da se muče zbog toga. Ova dva znaka veoma dobro funkcionišu jer se fleksibilne Ribe lako uklope u neočekivane predloge Lava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5363 idi na stranu