Foto: depositphotos/mike_kiev
Foto: depositphotos/mike_kiev

Nedolično se ponašala u avionu, pa joj je do kraja života zabranjeno da leti

Podeli

Putnica optužena za nedolično ponašanja na letu kompanije Džet2, koji je morao da se vrati na londonski aerodrom Stansted u junu, dobila je ogroman račun od avio kompanije.

Aviokompanija je optužila Kloi Hajns za "agresivno, nasilno i opasno ponašanje" na letu i poslala joj račun od 85.000 funti. Takođe joj je zabranjen pristup avionu do kraja života, prenosi AP.

Zvaničnici kažu da je avion za Tursku morao da se vrati na Stansted i da su ga pratili dva borbena Tajfun aviona Kraljevskog ratnog vazduhoplovstva. Hajns (25) uhapšena je kada je avion sleteo i puštena je uz kauciju.

Ona je privedena pod sumnjom za napad, nanošenje štete štetu i ugrožavanje aviona. Ročište je zakazano za 21. avgust. Direktor kompanije Džet2, Stiv Hipi, izjavio je danas da će avio-kompanija pokušati da nadoknadi troškove koji su nastali kao rezultat preusmeravanja.

On je rekao i da su postupci Hajnsove bili "jedan od najozbiljnijih slučajeva ometanja ponašanja putnika koji smo doživeli".

Hipi je istakao da Džet2 ima "apsolutno nultu toleranciju prema destruktivnom ponašanju" i da se nada se da će "ovaj otrežnjujući incident, sa svojim veoma ozbiljnim posledicama, poslužiti kao snažno upozorenje drugima koji misle da se mogu tako ponašati", prenosi agencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5363 idi na stranu