Kraće putovanje za veće uživanje

Podeli

Putovanje na Maldive može da bude naporno jer i pored toga što direktan let iz Beograda ne postoji, veliki problem za putnike predstavljaju često višečasovna čekanja između letova. A kako se radi o destinaciji za sve one koji su se ovde uputili jer žele mir i odmor, predugo trajanje putovanja nikako se ne uklapa u takav koncept odmora.

Međutim, ovaj problem nećete imati, ukoliko se odlučite da na Maldive putujete posredstvom agencije Filip Travel! U tom slučaju, čekajući konekciju za Male, provešćete svega dva sata na aerodromu u Istanbulu. A kraće putovanje, znači i veće uživanje posle.

Foto: Shuterstock/haveseen
Foto: Shuterstock/haveseen

Pored toga što će sam put biti jednostavniji i lakši, agencija Filip Travel nudi i specijalne cene za letovanje na Maldivima u septembru i oktobru. Pa tako, ako sada napravite rezervaciju za boravak sa punim pansionom, u pojedinim hotelima istu uslugu možete platiti po ceni polupansiona i tako znatno uštedeti.

Foto: Shuterstock/thipjang
Foto: Shuterstock/thipjang

Maldivi su idealna lokacija za parove i sve one koji uživaju u prelepim, dugim plažama i tirkiznom moru. Na ova ostrva idite ukoliko želite da pobegnete od gradske vreve i masovnog turizma i da sebi i nekoj dragoj osobi organizujete jedinstveno putovanje na kojem će sve biti podređeno odmoru i opuštanju uz sunce i more.

Foto: Shuterstock/Akugasahagy
Foto: Shuterstock/Akugasahagy

Sa prosečnom godišnjom temperaturom od 24 do 33 stepena Celzijusa, Maldivi su idealno mesto za odmor tokom cele godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5363 idi na stranu