Foto: Printscreen / Prva
Foto: Printscreen / Prva

Ostrvo ljubavi: Vojvođanska oaza mira VIDEO

Podeli

Ukoliko definitivno nećete putovati na neko more, jedno ostrvo nadomak Sremskih Karlovaca, koje je nastalo pre svega nekoliko godina, upravo je ono što bi to moglo da vam nadomesti do kraja leta.

Vojvođanska oaza nudi svoju obalu za sve one koji traže mir, sunce i divnu vodu.

Peške nećete moći do ove oaze, ali ni automobilom. Jedino svojim ili katamaranima i čamcima karlovačkih alasa. Da, tako se stiže do vojvođanskog ostrva Koh Čeng, Ostrva ljubavi ili čak i Majmunskog ostrva kako su ga tokom godina nastajanja nazivali.

Bez emocija, ali i bez obuće i interneta, nepisana su pravila kada kročite na ovo mesto. A sa tim negde, posetioci i sve ostalo ostavljaju na obali i prepuštaju se jednostavnosti i prirodi.

Odlazak na Rajsko ostrvo kod Sremskih Karlovaca i to ne samo leti, zaista skoro ne košta ništa, a užitak je, verujte, neprocenjiv. Čak i za one najmlađe.

Na ovom ostrvu nadomak Sremskih Karlovaca gotovo je nemoguće biti u gužvi, a to je, čini se, bar ovog leta, ono za čim svi tragaju. Stoga dosta njih na ostrvu kampuje prepušteno samo prirodi, ili od obližnjih novosadskih plaža beži, makar na nekoliko sati spokoja.

Vanredna situacija u Sremskim Karlovcima ukinuta je tokom nedelje, te ovo ostrvo čeka svoje posetioce dok god vremenske prilike budu to dozoljavale, ili, dok Dunav to bude dopuštao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 985 idi na stranu