Ilustracija/Foto: Syda_Productions/Depositphotos
Ilustracija/Foto: Syda_Productions/Depositphotos

Put pod noge i izaberite idealno letovanje!

Podeli

Međunarodni beogradski sajam turizma, 42. po redu, pod sloganom "Put pod noge", počinje sutra, a na toj manifestaciji turističku ponudu predstaviće oko 900 izlagača iz više od 40 zemalja, sa popustima i do 50 odsto.

Oko 700 izlagača predstaviće ponudu u okviru sajma turizma, a ostalih 200 u okviru pratećih sadržaja, budući da se paraleno održavaju još tri sajamske manifestacije - sajam vina, sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo i sajam suvenira.

Prvi put na sajmu učestvuju Šri Lanka, Kenija i Slovačka, a Egipat će biti zemlja partner. Tokom četiri dana, očekuje se da će Sajam turizma u glavnom gradu Srbije posetiti oko 70.000 ljudi.

"Put pod noge": Srbija tržište za 100 miliona Egipćana?

Srbiju je prošle godine posetilo više od 3,5 miliona turista i ostvareno je više od 10 miliona noćenja. Izlagački koncepti biće u halama 1, 2, 3 i 4, radno vreme sajma biće od 10 do 19 časova, a na dan zatvaranja sajma 23. februara biće od 10 do 18 sati. Cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, a za grupne posete 300 dinara, dok je cena porodične ulaznice (za roditelje sa decom starosti do 16 godina) 800 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 985 idi na stranu