Foto: Promo
Foto: Promo

Kušadasi leto 2023 - od 16. do 18. marta ŠOK cena sa popustom od 100 € ZA SVAKU SOBU!

Podeli

Letujte u najboljem turskom letovalištu po HIT cenama i iskusite čari dobrog provoda, toplog mora, kvalitetne hrane, a neka svaki dan bude ispunjen izletima i aktivnostima.

Pred vama je vikend ŠOK PONUDA za Kušadasi letovanje 2023. godine, sa popustom od 100 evra po sobi, koja se zaista ne propušta!
Agencija za putovanja Balkan Fun je još jednom rešila da obraduje sve ljubitelje dobrog provoda i najlepših letovališta i ponudi HIT cene koje možete iskoristiti:

  • OD ČETVRTKA 16. MARTA DO SUBOTE 18. MARTA očekuju vas popusti od 100 evra ZA SVAKU SOBU prilikom rezervacije!

Ovo je odlična prilika da u četvrtak, petak ili subotu odvojite malo vremena, dođete do neke od poslovnica agencije i rezervišete svoje mesto na najboljem parti putovanju za predstojeće leto po fenomenalnim cenama.

Rezervišite na licu mesta u agenciji, online na sajtu agencije ili preko saradnika agencije!

Saznajte nešto više o tome zašto će ovo letovanje biti baš ono koje ćete godinama prepričavati!

Letovanje Kušadasi 2023. - nezaboravan provod uz Balkan Fun organizaciju

Pogledajte kompletnu ponudu Kušadasi leto 2023. godine na sajtu Balkan Fun agencije i saznajte sve detalje u vezi sa putovanjem, dok smo mi za vas u nastavku pripremili najvažnije informacije.

Vreme provedeno u Kušadasiju biće ispunjeno neponovljivim provodom, predivnim plažama i barovima prepunim nasmejanih ljudi. Imaćete prilike da uživate u najlepšim zalascima sunca, prijatnoj mediteranskoj klimi i toplom Egejskom moru.

Nakon nešto dužeg putovanja autobusom, u Kušadasiju ćete nakon samo jednog provedenog popodneva shvatiti zašto je interesovanje za ovim letovalištem iz godine u godinu sve veće.

Hoteli u ponudi i način plaćanja

Foto: Promo
Foto: Promo

Popust od 100 evra po sobi je idealna prilika da nikad povoljnije rezervišete svoje letovanje, i to baš sada kada je POPUNJENO VEĆ 40% KAPACITETA U BALKAN FUN AGENCIJI.

U ponudi ćete pronaći 5 hotela, sa cenama formiranim u zavisnosti od termina, kao i od toga da li je u pitanju dvokrevetna ili trokrevetna soba, sa doručkom ili kao polupansion, kao i od broja zvezdica hotela.

Dobro pogledajte ponudu agencije, zbog toga što su neki termini već potpuno rasprodati.

  • Hotel West Ada inn 3* - od 215 € do 300 € po osobi;
  • Royal Residence Apart Hotel - od 270 € do 320 € po osobi;
  • Hotel Ada Corner 2* - od 260 € do 300 € po osobi;
  • Hotel Saturn 3* - od 300 € do 340 € po osobi;
  • Roxx Royal hotel 4* - od 400 € do 420 € po osobi.

Plaćanje se obavlja po jedinstvenoj ceni po osobi, a ukoliko od 16. do 18. marta rezervišete bilo koji hotel iz ponude, dobijate 100 € POPUSTA ZA SVAKU SOBU.

Još jedna od pogodnosti jeste što rezervaciju možete obaviti za svega 2.000 do 5.000 dinara po osobi, dok ostatak možete uplatiti na rate najkasnije 20 dana do početka aranžmana.

Ukoliko vam je praktičnije da uplatu obavite u celosti, dobijate popust od 10% na ceo aranžman. Mala napomena odnosi se na hotel Roxx Royal 4*, za koji je prilikom rezervacije potrebno uplatiti akontaciju u iznosu od 50% vrednosti aranžmana.

Aranžman i program putovanja

Rezervacija putovanja obuhvata:

  • 9 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu u Kušadasiju;
  • Prevoz turističkim autobusima (TV, DVD, audio i video oprema, A/C) i trajekt na relacijama prema programu;
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana;
  • Organizaciju putovanja u celini.

Aranžman putovanja ne obuhvata sledeće:

  • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje do osigurane sume 15.000 evra, – 2 evra po danu – plaćanje u agenciji;
  • Covid osiguranje uključeno u cenu;
  • Troškovi promene već potvđenih rezervacija – 10€ po promeni po osobi;
  • Fakultativne izlete;
  • Individualne troškove putnika.

Okupljanje putnika će biti na unapred dogovorenoj lokaciji, dok je polazak planiran za rane jutarnje časove. Već tokom putovanja ćete osetiti čari putovanja sa agencijom za mlade Balkan Fun. Druženje u dobrom raspoloženju tokom dužeg putovanja autobusom učiniće da vreme proleti.

Planirano vreme dolaska u Kušadasi je drugog dana putovanja, gde vreme možete provoditi apsolutno kako vi poželite, sa tim da vas očekuju i organizovane žurke, izleti i posete zanimljivim lokacijama u organizaciji agencije.

Ovo će biti ujedno sadržajno putovanje sa kvalitetnim obilascima, odmorom na nekim od najlepših plaža Mediterana, uz provod koji ne miruje tokom čitavog dana, sve do ranih jutarnjih časova.

Sami možete planirati svoje vreme za odmor i žurke, a naša je preporuka da preko dana uživate u barovima, dnevnim aktivnostima kroz izlete, te da tako napunite baterije za večernji provod.

Povratak za Srbiju je planiran 11. dana nakon doručka, sa očekivanim dolaskom 12. dana putovanja u poslepodnevnim satima.

Izleti koje nikako ne smete propustiti

Foto: Promo
Foto: Promo

Kušadasi, nekada malo ribarsko ostrvo, danas jedno od najpopularnijih letovališta na obalama Turske, smešten je u blizini drevnog Efesa, odmah nadomak Ostrva ptica, dok ga okružuju zidine Starog grada.

Mladima će jedna od najinteresantnijih gradskih lokacija definitivno biti Ulica barova - Bar street, sa veliki brojem kafića i diskoteka.

Balkan Fun se naravno pobrinuo da imate potpuno organizovano vreme u Kušadasiju, uz brojne izlete i razne dnevne aktivnosti koje se dodatno naplaćuju i ne ulaze u cenu aranžmana:

  • Žurka na brodu - jedrenje Egejskim morem, popularni hitovi Balkan Fun dj-eva i rashlađivanje u moru čine ovu dnevnu aktivnost događajem koji se ne propušta - CENA 35 €;
  • Najlepše plaže Kušadasija 3 u 1 (Miracle, Okuz i Sunrise beach club) - najbolji barovi na obali mora u Kušadasiju, uz dnevne žurke, hranu i vodene sportove - CENA 50 €;

  • Aqua park ADALAND - jedan od najboljih akvaparkova u Evropi, pored opuštanja i dobrog provoda, prava je prilika da podignete nivo adrenalina i dobro se zabavite - CENA 35 €;

  • Pamukale - popularna Pamučna tvrđava i prava geološka senzacija, definitivno je vredna obilaska i beleženja atraktivnih fotografija - CENA 55 €;

  • Kušadasi AVM Shopping centar - najpoznatiji svetski i domaći brendovi uz odlične cene jesu prava poslastica za ljubitelje šopinga - cena 15 €;

  • Jade beach club - odličan plažni klub sa Color party žurkom obeležiće vaš boravak u Kušadasiju - CENA 20 €.

Agencija je mislila i na sve one koji vole dobro da jedu, a energija će vam definitivno biti potrebna za celodnevne aktivnosti. Uz doplatu od 60 € dobijate ALL YOU CAN EAT večeru u hotelima Dabaklar i Minay.

Topla preporuka jeste da uzmete i parti narukvicu za putovanje koja vam pruža brojne pogodnosti i pre svega ulaz na sve žurke organizovane u režiji agencije tokom putovanja. Cena narukvice je 40 € po osobi.

Verujemo da smo vam dali sasvim dovoljno razloga da se ove 2023. godine odlučite za letovanje u Kušadasiju, a kompletna ponuda će zadovoljiti želje svih mladih putnika i onih koji se tako osećaju.

Kada tome dodamo da je Balkan Fun pripremio odličan popust od 100 evra za svaku sobu od 16. do 18. marta, apsolutno nemate bilo kakav razlog da čekate!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 494 idi na stranu