Foto: Marija Nišić
Foto: Marija Nišić

Sa jahorinskom ski-kartom može da se skija od Slovenije do Rumunije

Podeli

Ugled najmodernijeg ski centra u jugoistočnoj Evropi Olimpijski centar Jahorina opravdao je potpisivanjem mnogobrojnih sporazuma o međusobnom važenju ski karata u evropskim ski centrima. Nakon Crne Gore i Slovenije, ski karta sa Jahorine sada važi i u rumunskom ski centru Sinaia.

Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić rekao je:

“Ovo je veliko priznanje za nas. Vlasnici sezonske ski karte sa Jahorine sada imaju mogućnost skijanja na preko 500 km ski staza u ski centrima širom Crne Gore, Slovenije i Rumunije. Ovakvim saradnjama pretvaramo konkurenciju u partnera, a u interesu skijaša je da se u čitavom regionu skija sa 1 ski kartom. Vizija zvana '1 ski pass za sve ex Yu ski centre', koju uspešno ostvarujem u zemljama bivše Jugoslavije, sada je poprimila dodatnu dimenziju. Ovu ideju smo do sada uspešno implementirali na skijalištima našeg regiona, a sada i proširili ovom sjajnom saradnjom sa skijalištima u Rumuniji, koja će, siguran sam, oduševiti veliki broj skijaša. Idejom kao što je ova spajamo ne samo ski centre i ljude koji vole skijanje, nego i učimo jedni od drugih, implementirajući nove ideje i projekte koji će svim našim posetiocima pružiti magično zimovanje. Najviše sam ponosan jer smo ove sezone i kada je bio najveći špic od 10.000 skijaša na stazama Jahorine, nije bilo gužve. Novim investicijama smo povećali kapacitet skijališta na 33.000 skijaša na sat i znatno doprineli povećanju kvaliteta naših usluga.“

Foto: Marija Nišić
Foto: Marija Nišić

Martovsko skijanje na jahorinskim stazama među skijašima poznato je kao najlepši period svake zimske sezone za uživanje u suncu, visokom snežnom pokrivaču na besprekorno uređenim stazama i punom kapacitetu skijališta kada je reč o instalacijama vertikalnog transporta.

Foto: Marija Nišić
Foto: Marija Nišić

Sistem osnežavanja je u pogonu tokom večeri a nove snežne padavine su svakako obradovale sve ljubitelje zime te učinile da uslovi za skijanje na ovoj planini budu idealni.

Dani su u mesecu martu znatno duži, zalasci savršeni, a dnevno skijanje, kao i noćno, fenomenalno. Skijanje u najsunčanijem zimskom mesecu obeležiće i promo popust pod nazivom “License to Chill”, koji će skijašima u periodu od 16. do 19. marta omogućiti skijanje po 30% nižoj ceni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 494 idi na stranu