Foto: Promo
Foto: Promo

30 novih destinacija dostupnih letovima iz Srbije u 2023. godini

Podeli

Suprotno očekivanjima stručnjaka, avio-industrija se brzo oporavlja nakon teškog udara koji je doživela u 2020. godini zbog kovid-19 pandemije.

Moguće je da već u 2023. godini putnički avio-saobraćaj dosegne nivo od pre zdravstvene krize, a Srbija je u centru interesovanja mnogih stranih avio-kompanija.

Nacionalni avio-prevoznik Er Srbija je takođe u porastu i za ovu godinu najavio je 30 novih destinacija dostupnih letovima iz Srbije. SkyRefundov tim preporučuje vam nekoliko od najatraktivnijih destinacija ovog leta.

Italija

Er Srbija uspostavlja četiri nova leta u Italiju i time ukupni broj destinacija u mediteransku zemlju porastao je na 10. Ove godine možete da letite direktno do koloritnog Napulja, romantične Firence i dva grada na prelepom ostrvu Siciliji – Palerma i Katanije.

Francuska

Nova srpsko-francuska ruta jeste Beograd – Marselj. Ovaj sredozemni grad često nazivaju Kapijom Azurne obale i fasciniraće vas svojom bogatom istorijom i inspirativnim prizorima.

Letovi od i do Francuske, kao i kod svake druge zemlje koja je potpisnik ugovora o Zajedničkom evropskom vazduhoplovnom prostoru, odgovaraju svim uslovima za naknade štete. Kašnjenje ili otkazivanje leta iz Srbije u svaku zemlju članicu Evropske unije nadoknađuje se naknadom štete u iznosu do €600.

Švedska

Er Srbijom moći ćete da letite i do drugog po veličini švedskog grada Geteborga. Skandinavska luka vam može ponuditi morsku hranu, divne bašte i parkove kao i bogat kulturni program.

Nemačka

Dve nove destinacije predviđene su i za Nemačku – Hamburg i aerodrom Keln-Bon koji, kao što njegovo ime sugeriše, obezbeđuje vazduhoplovnu povezanost Kelna i Bona.

Bliske destinacije

Osim pomenutih dužih letova, Er Srbija će srpskim putnicima ponuditi i nekoliko novih bližih destinacija do susednih zemalja. Među njima su crnomorska prestonica susedne Bugarske – Varna, prelepi glavni grad Mađarske Budimpešta i poljski Krakov, izuzetno bogat kulturom i istorijom.

Iako je avio-saobraćaj opet u porastu, na putu do potpunog refundiranja finansijske štete stoje različite prepreke. Mnogo je letova u 2022. godini kasnilo ili bilo otkazano zbog štrajkova i nedostatka osoblja na aerodromima širom sveta.

Ako se nađete u takvoj situaciji, SkyRefund će vam pomoći da dođete do svoje naknade štete u novčanom iznosu do €600 predviđene evropskim zakonodavstvom.

Mi smo stručnjaci za pravnu pomoć prilikom putovanja i poznajemo u detaljima postupak podnošenja zahteva za naknadu štete.
Možete proveriti dali vaš let odgovara zahtevima za isplatu naknade štete i prijaviti svoj zahtev na našem sajtu. Mi ćemo se pobrinuti za ostalo i zadržaćemo proviziju u iznosu od 35% samo u slučajevima kada vam obezbedimo predviđenu naknadu štete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 494 idi na stranu