Foto: Promo
Foto: Promo

Definitivno najsigurnije putovanje u toku septembra - Hurgada i Dubai

Podeli

Kao što ste navikli prethodne jeseni i zime, uz neizbežan odmor na divnim plažama Arabijskog zaliva, preporučujemo putovanje u Dubai u septembru i oktobru.

Za naše putnike smo izdvojili neke od najpopularnijih hotela sa najpristupačnijim cenama, a Dubai svakako važi za jednu od najsigurnijih i najorganizovanijih destinacija koje su se među prvima oporavile i nastavile normalno funkcionisanje nakon pandemije, a ako ste navikli da svoje putovanje u Dubai rezervišete preko turističkih portala, proverite naše paket aranžmane koji uključuju avio karte, transfere na destinaciji, smeštaj u vrhunskim hotelima, kao i usluge licenciranog vodiča na srpskom jeziku i uverite se u to da su naše cene najpovoljnije uz maksimalno kvalitetnu uslugu.

Foto: Promo
Foto: Promo

Iz naše ponude bismo posebno izdvojili hotele kao što su jedan od najpoznatijih hotela u Dubai Marini među našim putnicima Marina View Hotel Dubai Marina 4* i Marina Byblos 4* koji su idealno pozicionirani za ljubitelje city-break-a koji žele da im plaža bude nadohvat ruke.

Takođe, kao hotele za odmor na prelepim plažama, izdvojili bismo DUKES Dubai The Palm 5*, Royal Central The Palm 5*, kao i hotel u samom srcu omiljene šetališne zone u Dubaiju JBR, a to je Hilton Dubai The Walk 4*Lux koji svojim gostima takođe nudi besplatno koriščenje plaže i ležaljki.

Za one koji žele da otputuju u Dubai zbog šopinga, izdvojili bismo hotele koji se nalaze na pešačkoj udaljenosti od najpoznatijih svetskih tržnih centara, Carlton Al Barsha 4* i Elite Byblos Hotel 5* pored Mall of The Emirates i Millennium Central Downtown 4* pored najvećeg tržnog centra na svetu Dubai Mall i najviše zgrade na svetu Burj Khalifa-e.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ukoliko još uvek niste stigli da rezervišete svoje putovanje, bez mnogo razmišljanja, definitvno, najsigurniji i najpovoljniji izbor ovog leta i jeseni je Hurgada i odmor na prelepim plažama Crvenog mora, a za sve one koji bi da što pre pobegnu od svakodnevnih obaveza, spremili smo neodoljive last minute ponude za putovanja u septembru.

Foto: Promo
Foto: Promo

Pošto leto u Hurgadi traje tokom cele godine, za sve putnike smo spremili vrelu letnju rasprodaju za najsigurnije jesenje putovanje u septembru po neodoljivim last minute cenama aranžmana i sa najvećim izborom hotela na tržištu.

Obzirom na to da će Hurgada i u narednim mesecima biti jedna od glavnih svetskih turističkih destinacija, svima preporučujemo da se što pre odluče za željeni termin i željeni hotel, kako bi svoj aranžman bukirali pre putnika iz ostalih evropskih zemalja kao što su Nemačka, Rumunija, Češka, Poljska, Ukrajina, Rusija...

Posebno je bitno istaći, da iako pojedine evropske zemlje stavljaju Republiku Srbiju na crvenu listu kada je reč o korona protokolima, dok neke najavljuju zatvaranja, Egipat i Hurgada raširenih ruku dočekuju goste iz cele Evrope, tako i iz Srbije, a još jedan razlog da se odlučite za putovanje u Hurgadu u septembru, oktobru i tokom ostatka jeseni i zime je i ta što je Egipat priznao vakcinaciju, samim tim svi vakcinisani putnici mogu na svoje putovanje da krenu bez negativnog PCR testa, a ukoliko niste vakcinisani, PCR testiranje možete obaviti u Srbiji ili pri sletanju u Hurgadu po ceni od 30$, kao što su putnici već navikli.

Samim tim, zbog povećane tražnje, očekuju se i poskupljenja hotela, što je takođe znak da je pravo vreme za odluku o vašem sledećem putovanju.

Foto: Promo
Foto: Promo

Veliko nam je zadovoljstvo da putnicima koji žele da putuju u najlepšem periodu u Hurgadi, u oktobru, preporučimo novootverni hotel Solymar Soma Beach 4*Lux, koji se nalazi u zalivu Soma Bay, između poznatih hotela Caribbean World Resort i Sentido Palm Royale, sa fantastičnom plažom i vrhunskom uslugom i hranom, a agencija Wayout za ovaj hotel ima ekskluzivno pravo prodaje na srpskom tržištu.

Iz naše ponude, takođe bismo posebno izdvojili hotele kao što su jedan od najluksuznijih hotela u Hurgadi Sunrise Crystal Bay 5*Lux, adult only hotel u samom centru Hurgade Sunrise Holidays 5*, jedan od najpoznatijih hotela u Hurgadi Sunrise Mamlouk Palace 5*Lux, hoteli koji se nalaze u samom centru Hurgade, na poznatom šetalištu Sakala - Bella Vista Resort 4* i Le Pacha Beach Resort 4*, hotel koji je među best buy izborima Mercure Hotel Hurghada 4*Lux, kao i AMC Royal 5*, jedan od najpopularnijih hotela na našem tržištu Long Beach Resort 4* sa odličnom ocenom 8.6 na Booking.com, hotel sa najboljom pozicijom u Hurgadi u samom centru, na šetalištu Memša Sunrise Aqua Joy 4*Lux i Sindbad Club Aqua Hotel 4*Lux sa specijalnim cenama za septembar i oktobar, kao i hotel koji je po iskustvima putnika jedan od omiljenih, a to jeOld Palace Sahl Hasheesh 5* , sa fantastičnom plažom i odličnom uslugom. Za ljubitelje luksuza, iz ponude izdvajamo poznate hotele Sentido Palm Royale 5*Lux, Albatros White Beach 5*Lux, JAZ Casa Del Mar Beach 5*Lux i Sunrise Romance 5*Lux

Za najlepši doživljaj Hurgade, preporučujemo putnicima da ovo letovalište posete u septembru, u periodu koji važi za najlepši u godini kada su temperature u pitanju. Svakako, svima prija da pobegnu od sivih jesenjih dana, a obala Crvenog mora i sunčani dani u Hurgadi su savršen izbor.

Ako se pitate zbog čega je putovanje u Hurgadu preko Wayout agencije definitivno najsigurnije ove godine, to je pre svega iz razloga što Wayout agencija ima najveću ponudu hotela sa najpovoljnijim cenama, a uz sve to, ekskluzivno u Wayoutu, svi putnici u cenu aranžmana imaju uključenu polisu putnog zdravstvenog osiguranja koje pokriva i lečenje Covid-19 i polisu otkaza aranžmana u slučaju nepredviđenih zdravstvenih okolnosti, a sve to u saradnji sa dugogodišnjim partnerima iz kompanije Dunav osiguranje.

Ovim putem želimo da izrazimo veliku zahvalnost svim putnicima i da se izvinimo svima zbog toga što ne možete ponekad da nas dobijete putem telefona usled velike gužve i velikog broja zahteva, a ne zaboravimo da moramo da poštujemo epidemiološke mere i zbog ograničenog broja ljudi koje možemo primiti u poslovnicu se može desiti da putnici ponekad moraju sačekati red ispred agencije.

Zbog toga pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Foto: Promo
Foto: Promo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 494 idi na stranu