Foto: Promo
Foto: Promo

Provedite letovanje u Hurgadi po last minute cenama

Podeli

Želite da provedete letovanje 2021 na jednoj od prelepih, peščanih plaža na Crvenom moru? Oduvek ste želeli da posetite čuvene egipatske piramide? Ili se radujete ronjenju, safariju i drugim izletima u Egiptu?

Ako je vaš odgovor da – onda je vreme da počnete da se pakujete, jer sa agencijom Barcino Tours možete da letujete u Hurgadi već od 12. juna po last minute cenama! Izaberite hotel po želji za period 12.06-23.06. i dobićete popust 50€ po osobi! Dok vas za kasnije termine očekuje 7% popusta za uplate u celosti.

Egipat, kao jednu od najstarijih civilizacija, krasi bogata istorija koja se prepliće sa čudesnim podvodnim svetom Crvenog mora, izletima za pamćenje, peščanim plažama, kao i velikim brojem luksuznih rizorta. Sve ovo, i još mnogo toga, možete iskusiti u Hurgadi. Zbog svega što nudi svojim turistima, Hurgada je zasluženo jedna od najpopularnijih destinacija za leto 2021!

Foto: Promo
Foto: Promo

Za nezaboravan porodični odmor, Barcino Tours izdvaja Long Beach hotel 4*. U pitanju je hotel koji ćete vi i vaša deca obožavati, jer, pored perfektne all inclusive usluge, ima Aqua park i svoju peščanu i prostranu plažu sa postepenim ulaskom u vodu. Pored ležaljki i suncobrana koji su besplatni za goste hotela, dobijate i gratis smeštaj za dvoje dece. Ugodite sebi i vašoj porodici letovanjem po ceni već od 570€ po osobi!

Ukoliko na odmor idete u paru ili sa društvom, preporučujemo vam da boravite u starom delu grada, u čuvenoj Sakali koja je centar dešavanja. Ovde se posebno ističe Sheraton ulica, glavna ulica Sakale, u kojoj se nalaze brojni kafići, restorani, prelepe peščane plaže i mnogi hoteli. Naša preporuka je Bella Vista hotel 4* gde, pored odlične lokacije i peščane plaže, možete uživati pored bazena, na prostranoj terasi za opuštanje i all inclusive usluzi. Sve ovo dobijate po ceni već od 499€ po osobi.

Foto: Promo
Foto: Promo

Novi deo Hurgade ili Promenada, poznatiji kao Memša, odiše luksuzom, dugim popločanim šetalištem i brojnim poznatim radnjama, hotelima, restoranima i barovima. U ovom delu, za vas izdvajamo hotele Swiss Inn Hurghada 5* (ex Hilton Resort) i Steigenberger Pure Lifestyle 5*. Oba hotela su ocenjena maksimalnim brojem zvezdica zato što nude vrhunsku all inclusive uslugu. Ipak, za nijansu je luksuzniji Steigenberger Pure Lifestyle. Uređen je prema svetskim standardima i svojom uslugom doprineće da maksimalno uživate svim čulima. S obzirom i da je Adult only hotel, odličan je izbor za vaš medeni mesec i druga romantična putovanja. U Swiss Inn hotelu možete letovati po ceni od 620€ po osobi, dok je u Steigenberger Pure Lifestyle cena po osobi od 1195€.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ovo leto iskoristite za uživanje u Egiptu po last minute cenama! U slučaju da ste bili u Hurgadi, razmislite o Šarm el Šeik destinaciji. Saznajte o ponudama i akcijama za leto 2021 pozivom na brojeve telefona ili zapratite Barcino Tours na Instagram i Facebook profilu!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 494 idi na stranu