Foto: Promo
Foto: Promo

Novi keš krediti za sve vaše potrebe!

Podeli

Vojvođanska banka je za ovu jesen i predstojeću zimu, praznike, putovanja, male i velike životne potrebe klijenata pripremila nove keš kredite.

Ukoliko ste planirali zimovanje ili putovanje u neku od metropola, ili želite da obnovite garderobu, imamo ponudu za vas. Reč je o kratkoročnom keš kreditu u iznosu do 350.000 dinara, otplatni period je od šest do 12 meseci, pri čemu je rata fiksna tokom celog perioda otplate.

Vojvođanska banka pripremila je i posebne pogodnosti - keš kredit sa osiguranjem, idealan za sve one kojima je važno da različite životne trenutke dočekaju spremno. Ako planirate da svoj životni prostor ulepšate renoviranjem ili novom belom tehnikom, ovaj kredit je pravi izbor. Iznos kredita je od 20.000 do dva miliona dinara, dok je rok otplate za klijente banke od 13 do 95 meseci, a za ostale do 72 meseca.

Za sve koji žele da nastave svoje školovanje u zemlji ili inostranstvu ili da se dodatno stručno usavršavaju i razvijaju nova znanja i veštine, obezbedili smo kredit sa istim iznosom i periodom otplate, ali bez osiguranja.

Svi keš krediti Vojvođanske banke podrazumevaju da novcem raspolažete onako kako želite, jer ne postoje ograničenja u pogledu namene sredstava i načina kupovine.

Vojvođanska banka će sve nove klijente nagraditi poklon vaučerom od 2.000 dinara za kupovinu u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama, tokom promo perioda do 31. decembra. Novi klijenti su oni koji tokom promo perioda otvore račun, preusmere zaradu ili penziju i realizuju keš kredit u Vojvođanskoj banci.

Iza naših keš kredita stoje neki sjajni brojevi. Da praznični dani koje ćete pamtiti budu radosni, bezbrižni i puni prelepih iznenađenja, ne propustite baš ovu ponudu keš kredita. Više informacija možete dobiti u nekoj od naših filijala širom Srbije, kao i na sajtu www.voban.rs/keskredit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 494 idi na stranu