Foto: Promo
Foto: Promo

Specijalne ponude za savršen odmor u paru samo kod Barcino Toursa

Podeli

Maštate o romantičnom odmoru u dvoje? Jedva čekate da pobegnete od svakodnevnice i potpuno se opustite na peščanim plažama i uživate u zalascima sunca?

Ako je odgovor na sva pitanja da, onda su pravi izbor za vas hoteli iz specijalne ponude Barcino Tours-a. Na prelepoj Antalijskoj regiji u Turskoj naći ćete luksuzno letovanje za parove uz pristupačne cene.

Svakako najbolji i najpoznatiji te vrste, u čitavoj regiji, jeste hotel Royal Adam & Eve 5* u Beleku, samo za odrasle. Doživećete potpuno drugačiji način pružanja usluge, od onog na koji ste navikli. Za zadovoljstvo svojih gostiju, Adam i Eva dizajniraju usluge visokog kvaliteta i kreativne odmore. Iz velikog broja različitih tipova soba izdvajaju se Romantic Couple Design Room, za prave romantike i Honeymoon Design Room, za tek venčane parove. Tu su i specijalno pripremljeni koncepti – Angelmoon, Heaven-moon i Wedding Anniversary, koji uključuju, između ostalog, ekspresni check-in, doručak u krevetu, crvenu satensku posteljinu, šampanjac i voće. Kod Barcino Toursa, ovakav ekskluzivan odmor u septembru, sa 11 noćenja, je već od 1630€ po osobi!

Foto: Promo
Foto: Promo

Još jedan fenomenalan hotel visoke kategorije, kao i nivoa usluge je Fame Residence Kemer 5*. Ima odličnu lokaciju u centru Kemera, a privatna hotelska plaža sa kristalno čistom vodom je odmah ispred hotela. Barcino Tours izdvaja ovaj hotel za parove koji vole da su u centru mesta, gde uveče mogu da uživaju u dugim šetnjama, mirisu borove šume i pravog mediterana. Doživite nezaboravne trenutke zahvaljujući ukusima koji oduzimaju dah, profesionalnom osoblju, luksuzu i modernom uređenju na samoj obali, sa prelepim pogledom na marinu. Sve to po ceni od 823€ po osobi za 10 noći u septembru.

Foto: Promo
Foto: Promo

Azak Beach 3* hotel u Alanji izdvaja se u okviru specijalne ponude najboljim odnosom cene i kvaliteta. Sa sjajnom lokacijom u centralnom delu Alanje i na samoj Kleopatrinoj plaži takođe je dobar izbor za parove i mladence koji žele da su u centru svih dešavanja i noćnog provoda. Opustite se na najboljoj peščanoj plaži u regiji, nagrađenoj plavom zastavicom i u udobnim sobama sa predivnim direktnim ili bočnim pogledom na Sredozemno more. Sve što vam je potrebno za savršen odmor, uz all inclusive uslugu i spa centar, u septembru je na akciji od 649€ po osobi za 10 noćenja!

Foto: Promo
Foto: Promo

U jednom od najlepših delova Antalijske regije, u Beleku, smešten je hotel rizort Titanic Deluxe Golf 5*. Hotel jedinstvenih sadržaja i ponude, okružen je zelenilom i borovima, tirkizno plavim morem i ima spektakularni pogled na reku Besgoz koja je poznata po plavim rakovima. Do privatne, izolovane plaže, duge 1 km, stiže se brodićem. Hotel Titanic pruža high class ultra all inclusive uslugu, poseduje najveći spa centar u Evropi, bazen sa morskom vodom i aqua park. U ponudi su kako standardne sobe, tako i specijalne vile sa privatnim bazenom i posebnom uslugom na plaži, u privatnom paviljonu sa batlerom koji je na raspolaganju tokom celog dana. Idealna ponuda za parove koji žele maksimalnu privatnost i luksuz na vrhunskom nivou. Tek venčane parove očekuju vip doručak u jednom od a la carte restorana, 20% popusta na tretmane u BeFine Spa centru i brojna iznenađenja u sobama.

Foto: Promo
Foto: Promo

Uživajte u odmoru o kakvom maštate i svim lepotama Turske antalijske regije sa Barcino Toursom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 494 idi na stranu