Foto: Promo
Foto: Promo

Hit destinacija ovog leta u ponudi Barcino Toursa

Podeli

Konačno planirate svoj odmor, ali destinacija je mnogo i teško vam je da odlučite?

Konačno planirate svoj odmor, ali destinacija je mnogo i teško vam je da odlučite? Želite i opuštanje na rajskim plažama i aktivan odmor, zanimljive gradove, pa i mnogo zelenila i ukusnu hranu? Ako mislite da je nemoguće naći sve na jednoj destinaciji – onda niste upoznali Krit!

Foto: Promo
Foto: Promo

Grčko ostrvo Krit je apsolutni hit ovog leta, a najbolju ponudu aranžmana ima agencija Barcino Tours. Na jedinstvenom Kritu garantovano ćete imati svoje letovanje iz snova. Ostrvo ima preko 600 plaža, od kojih su neke – kao što su Elafonisi, Balos, Falasarna, Vai, najlepše na Mediteranu, pa i u čitavoj Evropi. Plaže sa roze peskom, kristalno čistom i prozirnom vodom, lagune svih nijansi plave boje, guste šume palmi, netaknuta priroda samo su deo onoga što vas čeka na ovom savršenom ostrvu.

Foto: Promo
Foto: Promo

Barcino Tours ima i apartmanski i hotelski smeštaj svih kategorija, za svačiji ukus, širom oblasti Retimno i Heraklion. Za sve željne provoda, odličnih žurki uz more do jutra, pravi izbor je gradić Hersonisos, samo 25km od glavnog grada Herakliona. Iz Barcinove ponude izdvaja se i odličnom lokacijom i cenom hotel Ilios 3*. Po osobi, paket aranžman sa avio prevozom i uslugom doručka, za 11 noći je po ceni već od 430€! A tu je i mogućnost doplate za polupansion, da odmor bude potpun.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ako pak želite miran, porodični odmor, u blizini peščane plaže, preporuka je mesto Platanes, na svega 4km od prelepog Retimna. Neka vaš izbor bude apartmanski smeštaj u Aparthotelu Pinelopi. Sa smeštajem u studiju, aranžman po osobi je svega 425€, a tu su i prostrani četvorokrevetni apartmani, bazen sa ležaljkama i suncobranima, bar-restoran gde možete uplatiti i uslugu doručka.

Foto: Promo
Foto: Promo

Za romantične šetnje uz more, krstarenje uskim ulicama starog grada, večere u skrivenoj bašti grčke taverne uz odlično belo vino kao stvoren je grad Retimno. Baš tu nalazi se jedan od najboljih iz ponude Barcino Toursa – hotel Archipelagos Residence 3*. Uživajte na terasi svog studija, apartmana ili u bazenu, sa direktnim pogledom na more, tvrđavu i stari grad. Uz uslugu doručka, u ovom fenomenalnom hotelu, cena aranžmana po osobi je već od 510€!

Požurite i rezervišite svoje mesto na najtraženijoj destinaciji ovog leta po sjajnim cenama! Otkrijte sa Barcino Tours-om sve lepote magičnog ostrva Krit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 494 idi na stranu