Foto: Promo
Foto: Promo

Last minute popusti za hotele u Grčkoj – samo kod Barcino Toursa!

Podeli

Niste znali kada ćete na godišnji i propustili ste first minute popuste za rezervacije hotelskog smeštaja u Grčkoj?

Letnja sezona je u punom jeku i mislite da sad nije moguće naći odmor iz snova po pristupačnim cenama? Ne brinite - sa Barcino Tours-om sve je moguće! Pripremili su fenomenalne last minute popuste za najbolje među hotelima u Grčkoj. Požurite i iskoristite ove jedinstvene ponude.

Foto: Promo
Foto: Promo

Na jugu šarmantne i svima omiljene Kasandre smešten je hotel Chrousso Village 4*, kao stvoren za porodično letovanje. Prostran hotelski kompleks okružen zelenilom, svojom lepotom i plažom sa plavom zastavicom godinama očarava svoje goste, pre svega porodice sa decom. Apartmani i studiji imaju prostrane verande sa pogledom na vrt, borovu šumu ili bazen. Osim u pogledu sa terase, uživajte tokom dana u nekom od barova kraj bazena u kojima se služe osvežavajući kokteli i ledena kafa. Vaši mališani zabavljaće se u dečijem bazenu, dečijoj diskoteci i mini-klubu. Letujte do 21.08. u jednom od najtraženijih hotela na Kasandri uz 25% popusta, odnosno čak 35% popusta za boravak do 09.09 u standardnim apartmanima za četiri ili pet osoba. Uštedite i do 600€ za savršen porodični odmor!

Foto: Promo
Foto: Promo

Odmor o kakvom maštate doživećete u fenomenalnim Lagomandra hotelima na Sitoniji, nedaleko od Neos Marmarasa. Bez obzira da li će Vaš izbor biti Lagomandra Hotel & Spa 4* ili Lagomandra Beach Hotel 4*, garantovan je luksuzan odmor na peščanoj plaži sa prirodnom hladovinom. U okviru kompleksa su bazen sa barom, brojne sportske i zabavne aktivnosti, kao i vrhunski spa sadržaji sa parnim kupatilom, saunom i masažama. Omiljen je među parovima, ali nudi i sve sadržaje za bezbrižan porodični odmor - specijalni zabavni program sa animatorima, igralište i bazen za decu. Rezervišite nezaboravno letovanje do 31.07. uz sjajne popuste, a letujte od 22.08 do 26.10. Smeštaj u deluxe sobi sa pogledom na more, uz polupansion ili all inclusive uslugu sada i do 200€ jeftiniji po osobi!

Foto: Promo
Foto: Promo

Na susednom, jedinstvenom Atosu čekaju vas neki od najboljih hotela u Grčkoj. Posebno se svojom uslugom, lokacijom, kvalitetom i stilom izdvaja Eagles Palace 5*. Ovaj hotelski raj nalazi se samo 4,5km od živopisnog sela Ouranopolis i okružen je bujnim zelenilom. Ima privatnu peščanu plažu u oblasti Skala, otvoreni bazen, više puta nagrađivan spa centar i teniski teren. Nezaboravan odmor imaćete, između ostalog, zahvaljujući i centru za vodene sportove - poput ronjenja, skijanja na vodi i jedrenja na dasci. Opustite se i uživajte u paru uz čak 20% popusta i usluzi polupansiona po ceni usluge noćenja sa doručkom! Ne propustite ovu neverovatnu ponudu, važi samo do kraja meseca.

I za porodično letovanje na zelenom Atosu, Barcino Tours izdvojio je fantastičan hotel u samom Ouranopolisu – Theoxenia hotel 4*. Iskoristite neverovatnih 35% popusta za letovanje u septembru i priuštite sebi i svojim najmilijima brčkanje u kristalno čistoj vodi i mogućnost da obiđete čuveno ostrvce Amuliani!

Foto: Promo
Foto: Promo

Za one koji najviše vole septembarski odmor, kad su temperature niže, a i gužve manje, preporuka je hotel Grand Platon 4* na Olimpskoj regiji. Odlična lokacija, između Olympic Beach-a i Paralije, na samo 200m od plaže i u podnožju Olimpa, garantuje miran odmor i izuzetno prijatnu klimu. Osim udobnih, komfornih soba, tu su i hidromasažni bazen okružen ležaljkama i suncobranima, kao i zaseban bazen za decu. Hotel ima i jedinstvenu ponudu organizovanih jednodnevnih izleta do arheoloških nalazišta Dion i Vergina, čime možete upotpuniti svoje letovanje. Uz aktuelan popust od 20% možete rezervisati sedam noći na bazi polupansiona za dvoje odraslih i jedno dete do 12 godina po ceni od svega 529€!

Foto: Promo
Foto: Promo

Odmor iz snova zaista nikad bliži, uz fantastične last minute ponude turističke agencije Barcino Tours!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 494 idi na stranu