Foto: Promo
Foto: Promo

Letovanje u Turskoj nikad povoljnije uz Barcino Tours

Podeli

U potrazi ste za vrhunskim odmorom uz pristupačne cene? Volite Grčku, ali biste hteli ovog leta nešto novo i drugačije na svom letovanju? Krenite sa Barcino Tours-om u Kušadasi već 19.07. po sjajnim cenama od 269€ po osobi, sa prevozom!

Kušadasi je letovalište sa idealnom pozicijom na Egejskoj obali, privlačno i porodicama i parovima i velikim društvima. Ima čak osam predivnih plaža, prelep stari grad sa uskim kaldrmisanim ulicama, tradicionalni duh ali i noćne barove, marinu, živahni bazar, gde ćete pazariti veoma povoljno.

Foto: Promo
Foto: Promo

Za odmor u paru, u ponudi Barcino Tours-a su fenomenalan Arora hotel 4* na privatnoj peščanoj plaži i ekonomičan Asena hotel 3*, oba sa all inclusive uslugom. Moderne sobe hotela Arora imaju direktan pogled na more ili na bazen. Osim plaže sa ležaljkama i suncobranima, u ponudi hotela su dva bazena, spa centar sa hamamom, fitnes centar i vitamin bar. Dobra lokacija hotela omogućava obilazak svih atrakcija ali i potpuni odmor na obali, izvan vreve samog centar mesta.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ako pak želite da budete u centru dešavanja, izaberite hotel Asena 3* smešten na Ladies beach plaži. Uživajte u panoramskom pogledu na Egejsko more sa velike terase na krovu hotela, dok pijuckate koktele pored bazena ili dok isprobavate neki od vodenih sportova iz ponude hotela. Ugodite sebi paket aranžmanom, sa prevozom, već od 355€ po osobi!

Još jedan fantastičan hotel u samom centru grada i na samo 250m od plaže, je Dabaklar 4*. Ako želite da doživite noćni život Kušadasija, hotel Dabaklar okružen kafićima, restoranima i buticima je pravi izbor za vas. Osim odlične usluge polupansiona, hotel nudi i otvoreni bazen sa đakuzijem, tursko kupatilo, saunu i fitnes centar. I sve to po ceni već od 249€ po osobi!

Foto: Promo
Foto: Promo

Za nezaboravno porodično letovanje u Kušadasiju pingvin-aga preporučuje Aqua Fantasy Aquapark hotel & spa 5*. Doživite vrhunsku 24-ročasovnu all inclusive uslugu i tretman zvezde u ovom neverovatnom hotelu, na Pamucak plaži, okruženom borovom šumom. Jedan od najvećih aquaparkova u Turskoj nalazi se upravo ovde! Ovaj ogromni vodeni park nudi širok spektar uzbudljivih tobogana, kao i bazen sa talasima koji je savršena avantura za osobe željne adrenalina. Za mlađu decu postoji velika dečija oblast sa gusarskim brodom i zatvorenim toboganima. Dok Vaša deca uživaju u svim zabavnim aktivnostima koje Aqua Fantasy pruža, vi se opustite u đakuziju, na privatnoj plaži ili na nekom od tretmana u wellness centru. A sve to samo na 8km od centra Kušadasija i od čuvenog Efesa.

Foto: Promo
Foto: Promo

Za miran odmor sa porodicom, uz odlične cene i all inclusive uslugu izdvojili smo za Vas hotel Pigale Family Club 3*. Nalazi se na 5km od centra Kušadasija i na samo 20ak minuta lagane šetnje od Aqua parka Adaland. Vaši mališani zabavu će naći na dečijem bazenu sa toboganima ili u dečijem klubu sa profesionalnim animatorima. Tu su i bazen za odrasle, igralište za decu i teniski tereni na otvorenom, okruženi zelenilom, stvoreni za relaksaciju.

Foto: Promo
Foto: Promo

Otkrijte ovog leta jedinstveni duh i bogatu istoriju Kušadasija i egejskog primorja. Uživajte sa Barcino Tours-om u poznatom turskom gostoprimstvu i odličnoj usluzi po specijalnim cenama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 494 idi na stranu