Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bloger ne može da veruje šta vidi u Hrvatskoj: "Hotel je koštao 150 evra za noć" VIDEO

Podeli

Bloger i jutjuber Kristijan Leblank, koji se na društvenim mrežama zove Lost LeBlanc i prati ga čak dva miliona ljudi, objavio je video pod nazivom "Ozbiljno morate da putujete u Hrvatsku".

"Ovako možete da putujete Hrvatskom od Splita preko Brača do Dubrovnika. Od našeg putovanja kroz Dalmaciju do dvoraca Igre prestola, ovaj turistički vodič za Hrvatsku vam pokazuje zašto morate da dođete ovde", stoji u opisu videa.

Hrvatsku su jednim delom hteli da posete i zbog lokacija na kojima se snimala hit serija "Igra prestola", koju on i devojka obožavaju. U Splitu su nahvalili i hranu u restoranu te smeštaj koji su pronašli na internetu, a koštao ih je 150 evra po noćenju, što je za mnoge ipak preskupo.

"Sve nam je blizu pešice. Vlasnik je tako drag, a ujutro se mogu čuti petlovi", ispričao je.

Nakon Splita otišli su na ostrvo Brač.

"Verujte mi na reč - ovo je poseban deo sveta", rekao je za ovo hrvatsko ostrvo.

Posebno im se svideo Dubrovnik

Za Dubrovnik kaže da je jedan od najneverovatnijih gradova na svetu koje je posetio. Kaže da će se jednog dana sigurno vratiti tamo.

"Ako ste kao ja, niste sigurno znali puno stvari o Hrvatskoj. Jedna od stvari koju sam naučio je da je hrana na nivou italijanske. Tako je fina. I vino im je jako dobro", rekao je bloger.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 720 idi na stranu