Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Mađarska turistička organizacija: Srbi su dobrodošli

Podeli

Iz ove organizacije podsećaju da Mađarska nije uvažila zahtev EU da na listu "bezbednih" zemalja doda svih predloženih 14 država van EU granica, već da je nesmetan ulaz sa te liste dozvoljen samo građanima Srbije.

Mađarska turistička organizacija (MTO) osmislila je kampanju u kojoj se obraća turistima iz Srbije i poziva ih da posete Budimpeštu, Balaton, Pečuj, Segedin i ostale turističke destinacije te zemlje.

Nova kampanja MTO "WOW Hungary" već se "vrti" na Fejsbuku i Jutjubu, tako da su korisnici tih mreža mogli da vide snimke Budimpešte, Balatona, Pečuja, Segedina i drugih popularnih turističkih destinacija u Mađarskoj.

"Ovom kampanjom MTO poziva putnike iz Srbije, koji lako mogu doći automobilima, da posete Mađarsku, na dan, vikend ili duže,“ piše u saopštenju MTO.

Kampanja "WOW Hungary" je u potpunosti personalizovana i u zavisnosti od mesta boravka i interesovanja putnika, pušta se drugačiji spot.

Tako će ljubitelji aktivnog odmora i adrenalina videti spot koji prikazuje uživanje u prirodi ili vodenim sportovima, dok će spot namenjen turistima koji uživaju u welnes-u, prikazivati banje i spa centre.

Od 25. maja, svih devet graničnih prelaza nesmetano rade, a Srbi mogu da ulaze u Mađarsku bez karantina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 720 idi na stranu