Snežana je prošla indijanski vatreni krug: Sada im pomaže da dođu do "Gospodara prstenova" FOTO

Snežana Radojičić iz Beograda je pre 11 godina krenula na putovanje života. Od tada obilazi svet biciklom istražujući najrazličitije delove naše planete. Trenutno se nalazi u Kolumbiji, a za naš portal je podelila svoje utiske o ovoj zemlji, Arvako narodu i njihovim običajima, kao i priču o maloj Diani iz kolumbijske džungle koja će zahvaljujući dobrim ljudima i njihovim donacijama dobiti knjigu "Gospodar prstenova" o kojoj već duže vreme mašta.

Aleksandra Vušković Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. @gde je mozak

    Gospodine, pitala sma devojčicu koju knjigu bi volela da joj kupim. Ond aje odgovorula Gospodar prstenova. Zbog toga sam napravila humanitarnu akciju. Izgleda da je trebalo da detetu kažem: ne, to je smeće, rekao je jedan anonimus na nekom portalu, neću to da ti kupim.
    Dobar vam je nik.
    (Snezana, 30. jul 2022 13:01)

    # Link komentara

  2. @gde je Mozak Tačno se vidi da ga tražiš, "Gospodar prstenova" je jedna od najlepših knjiga što sam pročitala.
    (Maraja, 29. jul 2022 11:10)

    # Link komentara

  3. Da li vas treba neko da pita šta će da radi u životu? Pa da ste sredili svoje živote ne bi trolovali po ceo dan na svaku vest.
    (zola, 29. jul 2022 10:04)

    # Link komentara

  4. То што ради Снежана на први поглед изгледа јако лепо, интересантно и свакоме прихватљиво. Ипак, позивам младе а и старе да се не угледају на њу. Позивам их да живе смислен живот, у свом граду, држави. Да раде посао, да имају породицу, децу, срећну прошлост, садашњост и будућност.
    (Петар, 28. jul 2022 20:42)

    A ljudi koji " zive" u Austrijama, Nemačkama, Belgijama jel I njih pozivas da žive u svom gradu i državi ili su oni pametni što su pobegli? Nikako da shvatim savete vas stručnjaka za sve i svakog.
    Njoj su se karte tako otvorile, ne mora da znači da ne bi volela da ima decu i porodicu ali je bas ružno pisati gluposti.. Podrška od mene za Snežanu, samo napred....
    (kulov, 29. jul 2022 09:16)

    # Link komentara

  5. Dodjes iz ,,razvijenog" drustva i odmah da poklonis nesto negativno. Gospodar prstenova kjnigu. Daleko bilo.
    (gde je Mozak, 28. jul 2022 22:24)

    Ti zaista misliš da ta devojčica, zajedno sa svojim plemenom, živi van civilizacije i modernog društva?
    Stvarno, gde je Mozak...
    (Lea, 29. jul 2022 07:56)

    # Link komentara

  6. Nemamo svi iste prioritete, stalan posao, porodicu, decu. Divim se ljudima koji i pored opasnosti i izazova ovakvih putovanja, imaju snage da žive svoj san. Umesto rutine i sigurnosti ona je odabrala da joj svaki dan bude drugačiji. Poštovanje i naklon sa moje strane. Bravo.
    (biber, 29. jul 2022 07:38)

    # Link komentara

  7. Kad ovako citas pomislis kako zena zivi punim plucima, kako uziva u zivotu, ali zapravo tu i nema bas preteranog zadovoljstva. Pedalajte vi svaki dan po kojekakvim prostranstvima, ne jedes kako treba, ne spavas kako treba, ne mozes da se istusiras i ides u wc kako treba itd. Mora se sagledati sira slika, zanimljivo bi mi bilo neko vreme, ali da tako zivim i ne bas, imam porodicu, nasta bi to licilo da me nema mesecima?
    (Belogradjanin, 29. jul 2022 07:35)

    # Link komentara

  8. Srbi mnogo vole da sude o drugima, i to je loša osobina. Druge treba prihvatiti onako kako jesu. Ako žena voli da putuje biciklom po svetu, šta je tu loše i zašto to nekome smeta. Verovatno je interesantna osoba, sa kojom može lepo da se poprica. A o zategnutim nogama vec da ne govorimo!
    (Nisam odavde, 29. jul 2022 05:16)

    # Link komentara

  9. Srbima ništa nije po volji. Odmah napali ženu, njen život i ličnost kritikama. Oni znaju bolje kako živeti pa gde to drugde da iskažu nego u komentarima?
    (Petar, 29. jul 2022 02:11)

    # Link komentara

  10. Lep osmeh, šarm, verujem da živi punim plućima.
    (Lepi, 28. jul 2022 22:35)

    # Link komentara

  11. А од фамилије у петој деценији пас, мачка и евентуално хрчак
    Тужно заиста коме се све приказује пажња....
    (Зоран, 28. jul 2022 22:26)

    # Link komentara

  12. Jadno dete. Od cele zemaljkse civilizacije sa mnostvo korisnih stvari, knjiga i uredjaja, hoce da joj kupi bolesnicku knjigu nekog mracnog uma. Posle nece moci da spava od muke. Bolje da joj kupi neki atlas kontinenta ili sveta, kompas ili neki spravu za lakse ciscenje biljaka ili hrane, da joj pomogne u zivotu.

    Zato ljude uvek privlace odvratne stvari. Dodjes iz ,,razvijenog" drustva i odmah da poklonis nesto negativno. Gospodar prstenova kjnigu. Daleko bilo.
    (gde je Mozak, 28. jul 2022 22:24)

    # Link komentara

  13. Pratim je povremeno, gde je, šta piše…

    Lično mi izgleda pre kao da beži od neke svoje teške unutrašnje muke i problema, nego što to radi iz zadovoljstva.
    (Nikola S, 28. jul 2022 22:14)

    # Link komentara

  14. Gledao sam klip njen na jutjubu - zena sve sto joj treba spakuje u ranac i to bude tesko nekih 6,5 kg. I odeeee...
    Svaka čast.
    Zivi zanimljiv život.
    (Komša, 28. jul 2022 21:05)

    # Link komentara

  15. Пре свега храбра жена из више разлога. Свака јој част. Полазим од себе, ја бре не могу да педалам 10 км а да не говоримо о томе што иде свуда по свету и спава у шатору углавном. Али бар може рећи да је слободна у правом смислу те речи !
    (Оптикус, 28. jul 2022 20:45)

    # Link komentara

  16. То што ради Снежана на први поглед изгледа јако лепо, интересантно и свакоме прихватљиво. Ипак, позивам младе а и старе да се не угледају на њу. Позивам их да живе смислен живот, у свом граду, држави. Да раде посао, да имају породицу, децу, срећну прошлост, садашњост и будућност.
    (Петар, 28. jul 2022 20:42)

    # Link komentara