1. Ljudi, sto stevtoliko škrti? Pa ovo su sitne parice, ne isplati se traziti ih i brukati se. Ko vam je kriv sto trčite u agencije?
    (MILICA, 27. oktobar 2021 21:25)

    # Link komentara

  2. Preko turističkih agencija sam prestao da putujem davno pre korone. Jednostavno, koliko je meni barem poznato, agencije su ranije ugovarale određeni broj smeštajnih kapaciteta za celu sezonu u različitim smeštajnim objektima na različitim destinacijama i tako su i formirali svoje ponude.

    Secam se, ja dođem u agenciju da se raspitam oko nekog smeštaja i perioda boravka i on odmah u računaru vidi tabelu, šta mu je i kada slobodno a šta zauzeto. Pa kaže, u tom periodu nema mesta ali ako insistirate baš na tom periodu u tom terminu slobodno vam je ovih par hotela. Ili kaže u tom terminu nema mesta, prvi slobodan termin u tom objektu vam je tada i tada ako niste striktno vezani za traženi period i sl. I odmah znaš na čemu si.

    Dnas to više ne rade, nego ti dođeš u agenciju kažeš šta te i u kom periodu zanima i on onda pošalje upit hotelu a ti ideš kući dok njemu hotel ne odgovori. Prvi put kada sam u agenciji to doživeo rekao sam hvala, to mogu i sam, i više nisam putovao preko agencije.

    E sada, ja putujem kolima, jeste malo nezgodno za one koji žele u sklopu aranžmana da imaju obezbeđen i prevoz, ali i tu sam se naslušao horor priča o ljudima koji su ostavljeni na pola puta ili nisu imali kako da se vrate i sl. Danas se i prevoz vrlo lako može organizovati u sopstvnoj reziji ko iole zna engleski i vičan je internet aplikacijama. Tako da stvarno više ne vidim svrhu agencija, pogotovo što po novim opštim uslovima više ne vraćaju pare nizašta.
    (Bane, 26. oktobar 2021 09:03)

    # Link komentara

  3. Lovu na sunce... Cekam Vas do 15 januara...
    (Tor, 25. oktobar 2021 18:21)

    # Link komentara

  4. A sta je sa Turskom?Agencija moj novac nije prebacila ni partnerima ni hotelu?Gde je moj novac?Ja sam posteno radila i stedela da bih mogla svoju porodicu da odvedem na 10 dana van zemlje.PITAM JA VAS-GDE JE MOJ NOVAC AKO NIJE PREBACEN INOPARTNERIMA-A NIJE!I onda puj pike ne vazi-kako da ne!
    (Lenka, 25. oktobar 2021 18:18)

    # Link komentara

  5. Naš aranžman (kompletno uplaćen za 4 osobe) za juni 2020 u Grčkoj, agencija GRCIMA nije platila, niti avansirala (proverili smo), pa ipak nisu hteli da da nam vrate novac, a odkazali smo 3 dana posle proglašenja pandemije. PRVU "ponudu" za zamensko putovanje ZA JUNI, dobili smo u JULU, a cena je bila takva da za naš uplaćen novac nije bilo dovoljno NI JEDNU osobu za 10 dana odmora, a kamoli za nas četvoro. Baš me interesuje KADA, i da li će ova UGLEDNA agencija (tako se reklamira više od 10 godina) da nam vrati uplaćen novac. Seničić je već odavno počeo da tvrdi pazar.
    (nada22, 25. oktobar 2021 18:03)

    # Link komentara

  6. Čekamo godinu i po da agencija vrati pare za ekskurziju, 6000,00 dinara. S obzirom da je imala ove godine i letovanja i zimovanja, valjda ćemo uskoro i mi dobiti povraćaj novca.
    (majka, 25. oktobar 2021 17:49)

    # Link komentara

  7. Ja sve razumem ali da ne vrate novac?? Pa ko bi ikada vise koristio te agencije.
    (Loshmi, 25. oktobar 2021 17:44)

    # Link komentara