1. Dođite u Hrvatsku da vidite banje ili toplice kako ih mi zovemo.
    Krapinske,Tuheljske,Varaždinske,Daruvarske.....
    Tuheljske ili Tuhi Land ili Terme Tuhelj, vodeni park, tobogani.
    Imam vikendicu u blizini i vidim svaki dan stotine i tisuću auta na parkingu.
    To je turizam, nekoliko hotela, privatni apartmani, dvorac Mihanović u funkciji turizma.....itd...itd.
    (omniameamecumporto, 8. avgust 2021 04:47)

    # Link komentara

  2. Hahahahha blato i rupe. Nemamo more, ne tešite se da nismo rupa.
    (privatizacija, 5. avgust 2021 05:34)

    # Link komentara

  3. To što mi zovemo banjama, to nije ništa. To ne može da prođe nigde u Evropi. Prođite malo po Evropi pa vidite kako to drugi rade, kako su uređena ta lečilišta i ta mesta. Kod nas će retko ko da dođe u banju, ko je video ili koristio banje u Sloveniji, Mađarskoj, Austriji, Nemačkoj i ...…..
    (Jasna, 4. avgust 2021 20:24)

    # Link komentara

  4. Pre par godina# odvezem mamu u Koviljacu, zapela zena da se izleci, (70g), pala je na neke reklame..10 dana pp u nekoj 'bolnici' za astronomsku cifru. Nije htela ni da slusa da za tu lovu moze u ekskluzivan hotel sa 5* negde na moru..ja nisam imala sa cim da ispunim 2h vremena tamo, nisam imala gde da kupim normalan sendvic da prezalogajim..kao da sam se vratila 50g.unazad! Park i neke kafic u nekom 'dvoru' i to je sve, ostalo nije vredno da se spomene! Sto je najjace, posle 3 dana keva zove i kuka, zena nema sta da jede! Uplacena hrana ocaj, nejestivo a da kupis nesto, kao sto rekoh, nema sta..pa vi izvolite!
    (g, 4. avgust 2021 17:59)

    # Link komentara

  5. U Vrnjačkoj vrh, sećam se jedna mi mušterija reče kad sam došla, šta se vama desilo, izgledate tako sveže. Rekoh bila sam u Banji. Regeneracija-))
    (Marijana, 4. avgust 2021 14:59)

    # Link komentara

  6. Bio u Sokobanji,preporodio se!
    (Kum Billy, 4. avgust 2021 12:52)

    # Link komentara

  7. Neosporno je da imamo lepu prirodu, planine, ali tu se otprilike svaka priča završava. Mi nemamo banje. Mi imamo rehabilitacione centre, za fizioterapiju i slično. Nemamo banje u smislu mesta za opuštanje mlađe populacije i porodica. Vrnjačka Banja, Sokobanja, Banja Koviljača. Imamo te bolnice za stare i par hotela sa preskupim bazenima. Bukovička Banja, 5000 ulaz za odrasle. S druge strane, Anna Furdo,tursko kupatilo u centru Segedina, preko 30 različitih bazena i raznih temperatura vode, saune i kabine za aroma terapiju ulaz 400.
    (lerDi, 4. avgust 2021 12:01)

    # Link komentara