1. Izbegavati Barcino tours u širokom luku, neprofesionalni, nepouzdani i poznati po lošem odnosu prema svojim zaposlenima. Takođe vile loše, autobusi nečisti, vozači nepristojni, vodiči nezainteresovani.
    (Goxy Bg, 22. jun 2021 08:42)

    # Link komentara

  2. Zasto da se informisu potrosaci pa gde je drzava? Valjda nadlezne institucije moraju da zastite gradjane i njihova prava kao potrosaca. Zasto postoje trzisne inspekcije, policije dve imate i niko od njih nije nadlezan? A da se vozate u rendzu i slikate pisete kazne za sta jos niste zakonski ovlasceni to mozete?
    (ko-ometator, 22. jun 2021 07:34)

    # Link komentara

  3. MI da proveravamo racune agencija,MI da proveravamo da li im je istekla licenca,Mi da proveravamo da li agencija vara turiste i da li uplacuje aranzmane....pa da li ste vi normalni sta pricate TO TREBA DA RADI DRZAVA TURISTICKA INSPEKCIJA I LICA KOJA SU PLACENA I ZADUZENA ZA TE STVARI ALO,ja ne verujem sta vi pricate da ste iole ozbiljna drzava resili bi za 24h takve stvari i dok neko ne zaglavi dugogodisnju robiju zbog tih stvari isto ce se desavati,jednostavno drzava i institucije koje se time bave NE SME DOZVOLITI da ni jedan jedini putnik ostane bez smestaja letovanja ili prolazi kroz ovako nesto i kada bi se desilo da u roku od odmah obesteti putnike a krivce za ovako nesto bez PRICE I RAZGOVORA ODMAH PO HITNOM POSUPKU POSALJE NA ROBIJE BEZ DA PITA ISTA kakvi razgovori resavanja i ostale gluposti sa agencijom,da vidis kako bi se stvari iscistile i agencije dovele u red,nego ovo bre moze da te lapa drpa kako hoce ko znaju da ce putnici ispastati i nikom nista sve se svodi na RESAVANJE U TOKU i svaki put isto i svaki put se kad se vec desi problem a NIKO NIJE NISTA PREDUZEO DA SE TAKVI PROBLEMI NE DESAVAJU...e tu je problem sto neko debelo ne radi svoj posao i nikom nista jer ko je kriv na kraju(portir i cistacica da ne vredjam) u ovom slucaju putnici jer nisu proverili agenciju jednostavno BEZOBRAZLUK
    (mile, 22. jun 2021 06:39)

    # Link komentara

  4. @Loi, hajde nađi čarter let u sezoni, prevoz od aerodroma do hotela i nazad za četvoročlanu porodicu u Hurgadi. Ti si faca jer si našao u Grčkoj. Hajde za Tunis, Tajland, Sejšele.
    (rebro, 22. jun 2021 06:19)

    # Link komentara

  5. Ne zelim da se informisem. Nije moj posao da istrzujem turisticke agnecije i da im proveravam bilans uspeha, duzinu postojanja, da li su clanica yute ili nisu (kao da to bilo sta menja). Ja nisam trzisni, turisticki ni finansijski ispektor. Provera agencija je duznost drzave. Kako moze bilo koja agencija da posluje ukoliko nema depozit i osiguranje kojim ce biti pokivena sva putovanja plus 20% za kamate i kazne???
    U normalnim drzavama se ne desava da svake godine po nekoliko agencija zavrne putnike. Odnosno mozda se i desi, ali putnici budu obesteveni 110%, vlasnik zagalvi jedno 10-15 godina robije, svi koji su znali a cutali zaglave po 5-10. Da vidite kako bi se posle 2-3 ovakva slucaja svi doveli odmah u red. Sve se moze kada bi se htelo.
    A prva stvar je ukidanje i trajna zabrana rada yute i svih njenih funksionera. Godinama ponavljaju da su putnici koji putuju preko agencija koje su njihovi clanovi bezbedni. Svake godine ista prica i svake godine njihovi clanovi prvi zavrnu putnike.
    (zzz, 22. jun 2021 01:11)

    # Link komentara

  6. Lol...nije bas tako, agencije (posebno one koje dugo posluju) imaju odlicne dilove sa hotelima. Ti preko Bukinga ne mozes da dobijes takve cene ni sa svim popustima i slicno. Vise puta sam bio u hotelu preko agencije gde je nocenje po 80+ evra a platio sam to sa prevozom mnogo manje. Potrebne su agencije ali ne u ovakvom formatu gde se drzava pravi luda i ne zna eto ko sve tu na trzistu posluje. Pa kako su dobili licence, kako osiguranje.
    (Radno, 22. jun 2021 00:15)

    # Link komentara

  7. Koliko je samo Jutinih agencija bankrotiralo. Ta izjava veze sa životom nema
    (Milos, 21. jun 2021 23:55)

    # Link komentara

  8. Ko jos normalan ide preko agencije? Samo stari koji ne znaju internet da koriste
    (Lol, 21. jun 2021 23:29)

    # Link komentara

  9. Booking, airbnb itd…. Cao agencijama…
    (shumadinac, 21. jun 2021 23:18)

    # Link komentara

  10. Pozivam YUTA da svake nedelje ovjavljuju spisak agencija koje nisu njihove članice, a rade na tržištu Srbije.
    (Genije, 21. jun 2021 23:17)

    # Link komentara

  11. sab travel je bila clanica,postojala 25 godina,pa nas prevarili.
    I sta sad znaci sve ovo u tekstu koji je napisan?
    Jedno veliko-Nista.Koje je svrha udruzenja koje se zove yuta i sta oni predstavljaju,koja je njihova funkcija?
    Na kraju,dobili smo posle 2 meseca 68% novca od osiguranja a ostali su nam duzni 15000 dinara.Vlasnik na istom mestu otvorio drugu agenciju,Magdalena travel.
    Nema zakona u zemlji,ima ali nema ko da sprovodi.
    Ne mogu da zamislim da se ovako nesto dogodi u USA ili Austrija ili bilo gde,i da bude na kraju nikom nista?
    (turista, 21. jun 2021 23:13)

    # Link komentara

  12. Bankarska garancija svakom putniku. Ja cu snositi troskove garancije. Pa ako banka nece da garantuje zasto da im verujem?
    (Jegorrr, 21. jun 2021 22:42)

    # Link komentara

  13. Izbegavati Barcino tours u širokom luku, neprofesionalni, nepouzdani i poznati po lošem odnosu prema svojim zaposlenima. Takođe vile loše, autobusi nečisti, vozači nepristojni, vodiči nezainteresovani.
    (Goxy Bg, 21. jun 2021 21:35)

    # Link komentara