1. Ne nalivam se. Al odem da se kupam u moru. A pivu nebiram svedno koja je isto tako mogu da kažem i za vino i rakiju. Nisam probirac. Nena livam se popijem 15 tak piva dnevno nekad i vise. Al to za čitav dan ujutro 3 rakije popodne 3 a uveče znam I do 5 rakija da bolje spavam probajte i da vidite šta je uzivanje
    (Dragan, 21. jun 2021 07:14)

    # Link komentara

  2. @GlasBrisela, kako možeš da letuješ u polupansionu i plaćaš 4000 evra?
    Ili ALL Inclusive, ili ništa.
    (rebro, 20. jun 2021 15:29)

    # Link komentara

  3. " не видим смисао у томе да свако вече на летовању тражим неку кафану да се преједам и наливам алкохолом само зато што сам "на одмору". У реду је јести нешто лепо пар вечери, али сваки дан - то је ипак скупо, а и нездраво. А то ради већина ..."
    Чика Веља, 
    To što vi u nečemu ne vidite smisao, ne znači da je besmisleno. Gastronomski uzitak je jedna od glavni stvari u izboru zemlje za putovanje ili letovanje. Gde živim i radim odem 1-2 puta nedeljno u restoran, ali na letovanju i putovanju ničeg lepšeg od vecernje šetnje, biranja restorana i specijaliteta i uživanja u nekom dobrom lokalnom vinu. Neću valjda da idem po supermarketima i da kuvam? Zašto bi bilo nezdravo, niti se prejedam, niti se nalivam alkoholom? Uglavnom jedem ribu, pola litre vina u dvoje...Na žalost, većina to ne može, pogotovo sa decom, ali manite se priča, to se kaže, "kiselo grožđe "
    (mm., 20. jun 2021 15:22)

    # Link komentara

  4. Kako ,mozete da vodite familiju, djecu, po tim jeftinim "apartmanima"?
    Pristojan smjestan, npr. na Rodosu, hotel sa 4*, npr. hotel Apollo Beach u centru Falirakija, sa letom iz Njemacke i polupansionom, kosta u julu, 14 dana za 2 odrasle osobe i jedno dijete, 13 god., 4.000 Evra. Zar je to puno za jedan divan godisnji? Zar morate Grcima puniti te rupe i stracare, umjesto, da kao gospoda, provedete vas odmor?
    (GlasBrisela, 19. jun 2021 17:51)

    Ahahahahahaha... Dobar si.
    (Valdens, 20. jun 2021 10:38)

    # Link komentara

  5. "I tu su počela nehotična poređenja sa krajem maja 2018. Tada, u "predsezoni", plaža je bila puna."

    Da li neko stvarno u ovo veruje? Plaže u Grčkoj se pune do polovine juna, tako je uvek bilo, tako je i ove godine. Dalje, ako neko misli da će ga neko odrati za ležaljke i suncobran, ni to nije istina, možete uzeti npr. dve male vode što je dva puta po 50 centi. (Kafu smo više voleli da da popijemo u bašti kuće gde smo bili smešteni, mada se realno može nazvati i vilom.) WiFi je bio odličnog kvaliteta iako je naš prvi red pored mora bio dosta udaljen od šanka (Nei Pori, ko je bio zna da je plaža prostrana). Cene u prodavnicama i restoranima su na nivou od pre dve godine. To je naše iskustvo od pre nekoliko dana. I ne, niko ne traži da nosite maske na otvorenom.
    (bg, yu, 19. jun 2021 15:23)

    Evo ja verujem u sve što je napisao i sve je tačno. Na neke stvari nikad nisam obraćao pažnju ali tačno je. Posebno ovo o ljubaznosti.
    S druge strane ako nisi znao taj Nei Pori je klasična seljana, ne zbog mesta kao mesta već zbog sastava gostiju. Svakako nije za poređenje, ni cenovno ni bilo kako sa Neos Marmarasom. Pogotovo nije uporedivo po prirodnim lepotama.
    (Valdens, 20. jun 2021 10:35)

    # Link komentara

  6. Ja se osecam odlicno u GR, stvarno odlicne plaze, bistro i toplo more, cene nista strasno, dobra muzika i klopa i ljubazan narod, brzo se stize autoputem, to je pravi odmor..
    (C i n i k, 19. jun 2021 19:45) # Link komentara
    Ovo piše vlasnik Turističke agencije.
    (Lolaa, 20. jun 2021 09:57)

    # Link komentara

  7. Bio na prvom prstu, Kritu, Krfu, Sitoniji..
    Opušten kao kod kuće, gde god sam seo uvek bili ljubazni, na usluzi. Hrana top, ne bitno da li smo jeli giros, italijansku hranu ili nešto treće. Jedino što se slažem je da su neke straćare iz ponude zaista kriminalne. Grčka je top!
    Ali da li stvarno neko u istu rečenicu stavi NDH, Albaniju, CG ili Grčku?
    Ma dajte ljudi, ne zezajte..
    (Na celom svetu samo Crvena Zvezda, 20. jun 2021 07:31) # Link komentara
    Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
    Crna Gora i Albanija su raj na zemlji, za razliku od ovog dela Grčke.
    (NoviSad, 20. jun 2021 09:48)

    # Link komentara

  8. Dobar tekst, sve stoji i sve je na svom mestu... Odlično more, za ostalo šta reći, Grci k'o Grci.
    (hamer, 20. jun 2021 09:18)

    # Link komentara

  9. Zoran, jedete li Vi nešti drugo sem girosa? Deset dana na odnoru i 3x dnevo giros.
    O Alfi ne bih. Kupi češko pivo. Imaš Primator u Grčkoj.
    (rebro, 19. jun 2021 21:51)
    Pišem komentar ne šta jedem već kolike su cene.
    (Zoran, 20. jun 2021 08:28)

    # Link komentara

  10. U Grčku se ne ide zbog dobrog smeštaja, ljubaznih domaćina, ludog provoda ili fascinantnih gradjevina. U Grčku se ide zbog toplog mora, peščanih plaža i dobrih taverni.
    (Časlav, 19. jun 2021 17:08)

    Naravno da su mi pored toplom mora i peščanih plaža bitno i da mi smeštaj nije studio od 20 m2 a u njemu tri rasklimana kreveta visine 40 cm,rešo star 30 godina i tv dijagonale sveske formata A4 a tuš kabina najlonskom zavesom punom bakterija odvojena od wc šolje,bitno mi je i da zidovi nisu puni memle okrečeni pre 10 godina i da mi je terasa komforna i zaklinje zaklonjena od sunca a ne da prvu jutarnju kafu pije dok me sunce udara u čelo...
    Naravno da mi je bitno da su domaćini ljubazni,bitan mi je osmeh dobrodošlica,dobro jutro i dobar dan a ne da me ne neki namćori gledaju popreko ako dete skoči u bazen i da je parking obezbeđen...

    Može i takav smeštaj i takav domaćin ali onda cene ne sme biti veća od 25-30 e za noć.
    (Bb, 20. jun 2021 08:22)

    # Link komentara

  11. Posto su vas svi iznevjerili i prevarili, da pronadjete novu "bracu" koja ima more? Na primer ...Tunezane! Tunis je uvijek podrzavao Srbiju, u ratu i miru!
    Zato kazem : Zivela nova braca Tunezani!!!!!
    (GlasBrisela, 20. jun 2021 08:08)

    # Link komentara

  12. Posto su vas svi iznevjerili i prevarili, da pronadjete novu "bracu" koja ima more? Na primer ...Tunezane! Tunis je uvijek podrzavao Srbiju, u ratu i miru!
    Zato kazem : Zivela nova braca Tunezani!!!!!
    (GlasBrisela, 20. jun 2021 08:00)

    # Link komentara

  13. Bio na prvom prstu, Kritu, Krfu, Sitoniji..
    Opušten kao kod kuće, gde god sam seo uvek bili ljubazni, na usluzi. Hrana top, ne bitno da li smo jeli giros, italijansku hranu ili nešto treće. Jedino što se slažem je da su neke straćare iz ponude zaista kriminalne. Grčka je top!
    Ali da li stvarno neko u istu rečenicu stavi NDH, Albaniju, CG ili Grčku?
    Ma dajte ljudi, ne zezajte..
    (Na celom svetu samo Crvena Zvezda, 20. jun 2021 07:31)

    # Link komentara

  14. Sta znaci biti ljubazan?
    Grci su korektni i nece se postaviti servilnije ni prema Ameru, Svabi nego sto je prema nama.
    Za napojnicu od 0.5e ce vam zahvaliti.
    Nikad nisam dugo cekao porudzbinu ali Grci jesu jos 2008me teret krize prebacili na turiste i apartman koji je bio 50e sada je 70-80e.
    U Neosu sam bio dva puta i ok je. Slican Petrovcu pomalo u CG. Ni selo ni neko ludilo od provoda.
    Taman za porodicne ljude. Uvek uzivam u jutarnjoj setnji uz more i kafi u luci dok gledam camce koji se ljuljuskaju i ribare kako razdeljuju ribu. Kupim burek pa idem da budim moje za plazu.
    Bio sam na Kritu, Rodosu, Krfu tri puta, Santoriniju i Mikonosu a ako mi je do plivanja i odnora sa porodicom sa dvoje male dece izbor je Tasos ili Neos.
    Ja uvek idem doduse kolima na plazu pa se nikad nisam okupao na gradskoj plazi.
    Ove godine u CG (zbog testova) koja je bila sjajna do nesretnog rata i dok su svi isli u Hr a sada mi je ok do pola jula a posle je ko mravinjak.
    (Aleksa Pufta, 20. jun 2021 06:47)

    # Link komentara

  15. Idem u grcku 20 godina, bio opet, sve isto. Za 3 do 4 hiljade eura stvarno se pristojno letuje, ne bahatim se.
    (sone, 20. jun 2021 04:55)

    # Link komentara

  16. Грчка, другим речима бувљак...
    (Milos Radunkovic, 20. jun 2021 01:42)

    # Link komentara

  17. @Сада свакако тражим смештај са Интернетом. Не да бих седео у соби и играо се телефоном, већ да бих могао да нормално комуницирам с људима ... а и да бих увече имао шта да читам, јер не видим смисао у томе да свако вече на летовању тражим неку кафану да се преједам и наливам алкохолом само зато што сам "на одмору". 

    A jesi razmišljao možda da uplatiš roming dodatak za 1000 dinara i da uživaš. Jezivo je koliko smo bedni ili je to ipak način života.
    (Blaster, 20. jun 2021 01:31)

    # Link komentara

  18. @Eto nas 3 porodice, opet tamo za nekih 20-ak dana, a vi se braco, lepo provedite u Grckoj.
    (Nikola, 19. jun 2021 19:53)

    Nemaš pojma koliko mi je drago što ste pronašli destinaciju po svojoj meri. Prosto mi je bilo mučno da vas gledam kako bauljate i jurite što jeftiniji giros... Jako negativno utičete na raspoloženje kad vas čovek sretne onako unezverene dok se prebrojavate... Tako bahati, bučni, stegnuti za svak cent i naravno u čoporu, sigurno ćete jako nedostajati Grcima.
    (Blaster, 20. jun 2021 01:26)

    # Link komentara

  19. Realno mnogo ljudi je ostalo bez posla usled pandemije. Ništa neobično što nema ljudi.
    (Marijana, 20. jun 2021 01:03)

    # Link komentara

  20. Jel iko jede ribu na ovom portalu kad ode na more u grčku?????? Jedem sarmu u Napulju
    (nerok, 20. jun 2021 00:56)

    # Link komentara

  21. Grčko more i plaže su dovoljne za užitak, a svaku kafu učine najlepšom kafom. Nećete me ubediti da je situacija iz teksta moguća samo u Grčkoj (ne želim da poredim). Treba shvatiti i još jednu stvar, 100e pre 10 godina i danas nije isto.
    (Geograficar, 20. jun 2021 00:52)

    # Link komentara

  22. Trenutno sam u Kušadasiju (prvi put)
    Mogu slobodno reći NIKAD vise u Grčku!
    (Kole, 20. jun 2021 00:35)

    # Link komentara

  23. obozavam grcku ali brt na santoriniju toplo more!?!?!?pa jula meseca se ne oznojis preko dana koliko vetar duva.uvece se na motoru jakna nosi. ja sam bio krajem jula i voda je ledena. 3 puta smo se kupali za 10 dana.jeste super za provod,fotografiju,voznju motorom...ali plaze su nikakve i more je hladno. inace svakom savetujem 5-7 dana max osim ako sa dosta love ne idete u provod svako vece.kome je do plaza/kupanja bolje na paros da ode za manje para.
    (@for sure, 20. jun 2021 00:15)

    # Link komentara

  24. @For sure
    Jos da nam objasnis kako je 22 stepena celIjusa toplo more. U raspravu o cistoci ne bih ulazio.
    (Milojko, 19. jun 2021 23:17)

    # Link komentara

  25. Grke neka je sramota za sve sto rade, izgubili su mene kao turistu a verovatno i jos na hiljade posetilaca koji su tamo bili redovni svako leto. Hvala grci na svemu i dovidjena
    (Han Solo, 19. jun 2021 23:02)

    # Link komentara

  26. Pristojan smjestan, npr. na Rodosu, hotel sa 4*, npr. hotel Apollo Beach u centru Falirakija.
    Ne preporucujem Faliraki, jer je ko Sutomore, samo dosadnije.
    Inace, nisam sreo neljubaznog grka/inju, i mislim da su im cene pristokne, a smestaj odlican.
    (Zekeralo, 19. jun 2021 22:46)

    # Link komentara

  27. @Zoran, jedete li Vi nešti drugo sem girosa? Deset dana na odnoru i 3x dnevo giros.
    O Alfi ne bih. Kupi češko pivo. Imaš Primator u Grčkoj.
    (rebro, 19. jun 2021 21:51)

    # Link komentara

  28. @Чика Веља, nije problem traženje šifre za wifi već rasprava sa vlasnikom apaetmana kada uspori net. Vi ne shvatate da ti ljudi nemaju 200 mbita samo za vas. Kupite SIM za 10 evra i imate 4gb na njoj. Sasvim dovoljno za čitanje, ali za jutjub, igrice i slično nije dovoljno.
    (rebro, 19. jun 2021 21:40)

    # Link komentara

  29. Sve je to lepo, braco, Nego, mi smo prosle godine letovali u Albaniji, u Qerret.
    Sta da vam kazem: lepo more, super smestaj, hrana preukusna, domacini te tretiraju kao kralja... a ne da mi neki grk tamo, opsuje mater, cim mu izadjem iz zgrade.
    (Nikola, 19. jun 2021 19:18) # Link komentara

    Proslogodisnje cene u Qerret, Albaniji
    Kafa - 0.60 do 0.80 Eura
    ...
    Voce i povrce - jeftinije nego kod nas u pijaci.

    Eto nas 3 porodice, opet tamo za nekih 20-ak dana, a vi se braco, lepo provedite u Grckoj.
    (Nikola, 19. jun 2021 19:53)

    Ako napišeš i treći komentar i umetneš to "braćo" skoro da ćemo da poverujemo da si Nikola.
    (lilly, 19. jun 2021 21:24)

    # Link komentara

  30. E, ajde ne trujte narod protiv Grcke i normalnog zivota. Cene sasvim pristojne, uzivamo vec danima, more toplo i cisto, a domacini preljubazni. Pozdrav sa Santorinija!
    (For sure, 19. jun 2021 21:14)

    # Link komentara

  31. @predrag, što se tiče slobode kretsnjs češki državljani od juče mogu u Hrvatsku samo sa ličnom kartom. Nikakvi testovi nisu potrebni.
    (rebro, 19. jun 2021 21:12)

    # Link komentara

  32. Ulazak u bilo koju zemlju EU je komplikovan, pun represivnih i restriktivnih ogranicenja. Naravno da u ovim uslovima nece biti bitnijeg oporavka turizma. Sloboda kretanja je na minimumu takav ce biti i turizam. Oporavak ce se sacekati jos koju godinu...
    (predrag, 19. jun 2021 20:14)

    # Link komentara

  33. Proslogodisnje cene u Qerret, Albaniji
    Kafa - 0.60 do 0.80 Eura
    Pivo - Lokalno 1.50 Paulaner 3.25 Guinness 3.50
    Pizza - Margarita 2.40 a najskuplja 5 Eura
    Set lezaljki i suncobran - 5 do 8 Eura
    Riba - od 5.00 pa navise, zavisno sta se narucuje
    Internet imate svugde
    Voce i povrce - jeftinije nego kod nas u pijaci.

    Eto nas 3 porodice, opet tamo za nekih 20-ak dana, a vi se braco, lepo provedite u Grckoj.
    (Nikola, 19. jun 2021 19:53)

    # Link komentara

  34. (mare, 19. jun 2021 16:01)

    Egipat nema ni more ni prirodu kao Grcka.
    U pesku neki lux hoteli. Umetnute palme. I rđava hrana.

    Da ne pricam o klimi i klimi (vojnicima, dzihadistima i inima).

    To se ne poredi.
    (svasta, 19. jun 2021 19:51)

    # Link komentara

  35. Ja se osecam odlicno u GR, stvarno odlicne plaze, bistro i toplo more, cene nista strasno, dobra muzika i klopa i ljubazan narod, brzo se stize autoputem, to je pravi odmor..
    (C i n i k, 19. jun 2021 19:45)

    # Link komentara

  36. Kad pročitam ljubazni Grci, digne mi se kosa na glavi. Za 20 god koliko idem dole sreo sam samo jednog ljubaznog, doduše momak se školovao u inostranstvu pa se verovatno malo otrgo od njihovog mentaliteta. Glasni, nekulturni, prepotentni, zdepasti, ružni ali imaju sreće da žive na lepom moru.
    (Neplivač, 19. jun 2021 16:52)

    Pa zašto ideš već 20 godina, kada već ne valja?
    (Torrente, 19. jun 2021 19:33)

    # Link komentara

  37. Najlepše more i plaža, pomalo divlje i uglavnom čisto. Grci opušteni ali i srčani kao i mi. Daleko od savršenog, ali najbolje za odmor.
    (Baxy, 19. jun 2021 19:20)

    # Link komentara

  38. Sve je to lepo, braco, Nego, mi smo prosle godine letovali u Albaniji, u Qerret.
    Sta da vam kazem: lepo more, super smestaj, hrana preukusna, domacini te tretiraju kao kralja. E sad, za sve to smo mi, cetvoroclana porodica, za 10 dana odmora, platili trecinu onoga sto smo 2019-e platili u Pefkohori, uz naravno ogromnu razliku u kvaliteti. Moj je utisak da su se grci zasitili nas, pa su zato u zadnjih par godina postali prepotentni i bez manira.
    E pa, ako cu da placam, barem cu da platim pravu cenu i za pravu uslugu a ne da mi neki grk tamo, opsuje mater, cim mu izadjem iz zgrade.
    (Nikola, 19. jun 2021 19:18)

    # Link komentara

  39. Meni su i Grcka i Turska OK i slicne u skoro svemu ali ako cemo o ljubaznosti onda su Turci tu definitivno u prednosti,
    (Hulk, 19. jun 2021 19:04)

    # Link komentara

  40. Neos Marmaras restoran 10.06.2021.
    Pita giros svinjski 2,8
    Pita giros piletina 3
    Porcija svinjska 150/250 5/7,5
    Alfa točena 300/500 2,5/3,5

    Ko ima i želi ići će, ko nema i ne želi, neće!
    (Zoran, 19. jun 2021 19:04)

    # Link komentara

  41. Кад бих на море ишао због љубазних домаћина и доброг смештаја, Грчка ме не би видела.
    Идем због мора.

    Турска - далеко, Хрватска - далеко било, Црна Гора - Мило...
    (Rango, 19. jun 2021 18:45)

    # Link komentara

  42. update iz dragog nam Pefkohorija: turista ima baš dosta, cene su više nego ranije. Na plaži ja kafa 4-5 eura, giros je 3, bilo koji obrok u restoranu nama ispod 10 eura, pivo je 6, kokteli 10....
    Plaže su prepune, tamo gde nema ležaljki i suncobrana i svi gosti su Srbi, uglavnom 65+
    isto ja kao i svake godine, što se tiče predsezone
    (naki, 19. jun 2021 18:39)

    # Link komentara

  43. Прво што сви туристи питају кад дођу у смешта,јесте шифра за wi-fi.
    (Милан, 19. jun 2021 15:21)

    Добро. И шта хоћеш тиме да кажеш? Пре 50 година сви туристи су најпре трчали у локалну пошту и стајали по редовима испред говорница да би се јавили својима, јер су хотелске телефонске тарифе увек биле по 2-3 пута скупље од званичних. А онда су трчали да купе новине да би имали нешто да читају. Сада свакако тражим смештај са Интернетом. Не да бих седео у соби и играо се телефоном, већ да бих могао да нормално комуницирам с људима ... а и да бих увече имао шта да читам, јер не видим смисао у томе да свако вече на летовању тражим неку кафану да се преједам и наливам алкохолом само зато што сам "на одмору". У реду је јести нешто лепо пар вечери, али сваки дан - то је ипак скупо, а и нездраво. А то ради већина ... Млађи иду по клубовима, али узраст за дискотеке и клубове сам давно превазишао.
    (Чика Веља, 19. jun 2021 18:34)

    # Link komentara

  44. Ko hoće da se sunča i kupa nema boljeg od Grčke. Nema boljih plaža, toplijeg i čistijeg mora u Evropi. Za sve ostalo od Sicilije do Costa de Sol i Algarve.
    (Rajko, 19. jun 2021 18:14)

    # Link komentara

  45. Kad pročitam ljubazni Grci, digne mi se kosa na glavi. Za 20 god koliko idem dole sreo sam samo jednog ljubaznog, doduše momak se školovao u inostranstvu pa se verovatno malo otrgo od njihovog mentaliteta. Glasni, nekulturni, prepotentni, zdepasti, ružni ali imaju sreće da žive na lepom moru.
    (Neplivač, 19. jun 2021 16:52)

    Inace, krda Srba.... dve, tri porodice.... tate istetovirane, mame "lepotice", bahata deca u Zvezdinim ili Partizanovim dresovima.... Urlaju, dok haraju "srpskim" mestima, grohotni smeh, dranje.... ludilo. Tate spremne u svakom trenutku da se pobiju sa drugim krdom iz Srbije, cenkanje sa "nizom" rasom...
    Na plazi... slicna slika, sa seljackom muzikom na nekom zvucniku. U vodi, dranje, deca kopiraju Tate, pa malo vezbaju rvanje na plazi, jer, boze moj, mora da ocvrsnu.
    Ja kao pripadnik istog narodane bi bio ljubazan, a za domacine da ne pricam.
    To je prijatelju istina. Svaki Grk je prema meni bio ljubazan, sve je stvar kako se postavis.
    (mr.wolf, 19. jun 2021 17:58)

    # Link komentara

  46. Grci nikad nisu mogli da se pohvale dobrom uslugom, sve je to manje - vise kao u Srbistanu. Pogledajte samo koliko kosta ceo paket aranzman u Grckoj, a koliko u Egiptu. Kod egipcana za 600e da se covek izivljava i da mu titraju kao kralju (sto moze biti naporno), ali je usluga svakako daleko bolja, a jeftinije je, jedino sto je Grcka neuporedivo lepsa i bila bi mi prvi izbor da nije ove drame u svetu.
    (Pljuvac svih stilova, 19. jun 2021 17:58)

    # Link komentara

  47. Obicno sam citao zalopojke o guzvama,borbi za lezaljke,a sad kao da je coveku lose jer je prazno.
    Promenice se to za godinu,dve,vratice se turisti iz citavog sveta u Grcku.
    Kome se ne svidja uvek ima alternativa,kome se svidja uzivace u lepoti mora i plaza.
    (leka, 19. jun 2021 17:55)

    # Link komentara

  48. Kad pročitam ljubazni Grci, digne mi se kosa na glavi. Za 20 god koliko idem dole sreo sam samo jednog ljubaznog, doduše momak se školovao u inostranstvu pa se verovatno malo otrgo od njihovog mentaliteta. Glasni, nekulturni, prepotentni, zdepasti, ružni ali imaju sreće da žive na lepom moru.
    (Neplivač, 19. jun 2021 16:52)

    Dakle, Grci te muce vec 20 godina, a ti ipak ides kod njih? Ili ti nisi normalan, ili jednostavno lazes!
    (GlasBrisela, 19. jun 2021 17:54)

    # Link komentara

  49. Kako ,mozete da vodite familiju, djecu, po tim jeftinim "apartmanima"?
    Pristojan smjestan, npr. na Rodosu, hotel sa 4*, npr. hotel Apollo Beach u centru Falirakija, sa letom iz Njemacke i polupansionom, kosta u julu, 14 dana za 2 odrasle osobe i jedno dijete, 13 god., 4.000 Evra. Zar je to puno za jedan divan godisnji? Zar morate Grcima puniti te rupe i stracare, umjesto, da kao gospoda, provedete vas odmor?
    (GlasBrisela, 19. jun 2021 17:51)

    # Link komentara

  50. trenutno u grckoj, cene su bar 20% vece nego pre 2 godine
    (petar, 19. jun 2021 17:09)
    takodje i u Srbiji
    (Tomy Čubura, 19. jun 2021 17:45)

    # Link komentara

  51. Totalno bacanje para ko god krene tamo ove godine.
    (astocete, 19. jun 2021 17:10)

    # Link komentara

  52. trenutno u grckoj, cene su bar 20% vece nego pre 2 godine
    (petar, 19. jun 2021 17:09)

    # Link komentara

  53. U Grčku se ne ide zbog dobrog smeštaja, ljubaznih domaćina, ludog provoda ili fascinantnih gradjevina. U Grčku se ide zbog toplog mora, peščanih plaža i dobrih taverni.
    (Časlav, 19. jun 2021 17:08)

    # Link komentara

  54. Realno.
    (sinisa, 19. jun 2021 17:06)

    # Link komentara

  55. A uslovljavaju i dalje... pa samo nastavite gospodo
    (Filip, 19. jun 2021 17:01)

    # Link komentara

  56. Prosao sam dosta zemalja, raznih smestaja, stan na dan, hostela, motela, hotela... ono što se u Grckoj nudi turistima u privatnom apartmanskom smeštaju je zaista nesto najlosije sto sam video, malo je reci skromno i cene su vise nego duplo uvecane ako bi radili paralelu sa smestajem.
    (Boki, 19. jun 2021 16:58)

    # Link komentara

  57. Kad pročitam ljubazni Grci, digne mi se kosa na glavi. Za 20 god koliko idem dole sreo sam samo jednog ljubaznog, doduše momak se školovao u inostranstvu pa se verovatno malo otrgo od njihovog mentaliteta. Glasni, nekulturni, prepotentni, zdepasti, ružni ali imaju sreće da žive na lepom moru.
    (Neplivač, 19. jun 2021 16:52)

    # Link komentara

  58. Грчка селендра је грчка селендра, где год да се налази. Мудровање о томе, како је једна селендра "ексклузивнија" од друге, је бесмислена као и расправа, да ли је лепши Касидол код Пожаревца или Цуљковић код Шапца!?
    (Фактор мира и стабилности, 19. jun 2021 16:28)

    # Link komentara

  59. Grčka je malo i precenjena, uglavnom loši apartmani, neuredjenost je primetna svuda itd...more ih vadi koliko toliko.
    Ali Egipat za male pare si u hotelu gde imaš sve AI, onda fino more, morske akrivnosti ronjenje itd...Onda turski hoteli isto gospodska priča.
    Mnogo se mi ložimo na Grčku.
    (mare, 19. jun 2021 16:01)

    # Link komentara

  60. Pozdrav sa Krita, iz grada Hanje. Ovde dolazim već 7 ili 8 put.
    Cene nisu veće, ali je primetno da nema gostiju.
    Ako zbog posla možete da se uklopite u datume kada su cene avionskih karata najpovoljnije, moguće je kupiti povratnu kartu za 110-120 evra preko sajta grčke avio kompanije Aegean airlines. Preseda se u Atini, ali nije nikakav problem.
    Porediti Halkidiki i Krit je gubljenje vremena.
    Na Halkidikiju samo dižu cene, a ništa ne rade na poboljšanju usluga.
    (Baltazar, 19. jun 2021 15:52)

    # Link komentara

  61. bravo za tekst ...
    (horror expert, 19. jun 2021 15:44)

    # Link komentara

  62. Prekinite da pljujete Grčku i počnite da pljujete doskorašnju braću Milogorce.
    (Malo stariji basketaš, 19. jun 2021 15:25)

    # Link komentara

  63. "I tu su počela nehotična poređenja sa krajem maja 2018. Tada, u "predsezoni", plaža je bila puna."

    Da li neko stvarno u ovo veruje? Plaže u Grčkoj se pune do polovine juna, tako je uvek bilo, tako je i ove godine. Dalje, ako neko misli da će ga neko odrati za ležaljke i suncobran, ni to nije istina, možete uzeti npr. dve male vode što je dva puta po 50 centi. (Kafu smo više voleli da da popijemo u bašti kuće gde smo bili smešteni, mada se realno može nazvati i vilom.) WiFi je bio odličnog kvaliteta iako je naš prvi red pored mora bio dosta udaljen od šanka (Nei Pori, ko je bio zna da je plaža prostrana). Cene u prodavnicama i restoranima su na nivou od pre dve godine. To je naše iskustvo od pre nekoliko dana. I ne, niko ne traži da nosite maske na otvorenom.
    (bg, yu, 19. jun 2021 15:23)

    # Link komentara

  64. Прво што сви туристи питају кад дођу у смешта,јесте шифра за wi-fi.
    (Милан, 19. jun 2021 15:21)

    # Link komentara