1. Bo, 20. jun 2021 12:07)

    Bilo je tako pre više od 10 godina. Grupe narkomana na Omonija skveru, podsećali su me na horde zombija iz Walking dead-a. Mislim da je to problem svih velikih luckih gradova, najviše droge se prebaci pomorskim putem, ista slika je u Barseloni, Marseju, Rotterdamu... Pre par godina su sredili Omoniju nema ni narkomana, ni prosjaka ali migranti su i dalje tu.
    (Dana, 21. jun 2021 12:02)

    # Link komentara

  2. Bila sam u Atini kao apsolvent. To je najlepših 7 dana letovanja. Svaki dan neobavezni izlet prepodne , popodne plaža, uveče grad ... ☕🍸🍷
    Akropolj, Korintski zaliv, Mikena, Epidaurus... dodirnula tlo gde je 300 Spartanaca dočekalo Persijance, sedela u antičkom pozorištu, fotkala se ispred Platonove akademije...
    (Mama, 20. jun 2021 23:07)

    # Link komentara

  3. Živeo u Grčkoj tri godine. Atina najjadnija kasaba (pored istorijskog nasleđa, koje jeste značajno, ali ima toga po celoj zemlji) koju sam tamo video.
    (pivskikvasac, 20. jun 2021 15:38)

    # Link komentara

  4. Atina je fenomenalan velegrad, megapolis sa svim svojim manama i vrlinama. Centar anticke pa i savremene evropske civilizacije i kulture zajedno sa Rimom. Uvek joj se vracam sa velikim zadovoljstvom!
    (afna, 20. jun 2021 12:43)

    # Link komentara

  5. Da..vise je od toga..posle 9 sati ulice su preplavljene nesrecnim beskucnicima,migrantima i neverovatnim brojem narkomana,takodje ako zelite da vidite kako izgleda da u ulici,tj zgradi u kojoj zivite imate po tri bordela..eto vam prilika..cene su znacajno visoke,grad je poprilicno zapusten,nema pusenja u zatvorenom..nije ni cudo sto odlepe kad dodju kod nas,verujte mi Atina je HC Evrope..pa opet verovatno najhumaniji grad kad je prihvatila toliko nesrcenih dusa na sebe..
    (Bo, 20. jun 2021 12:07)

    # Link komentara

  6. A Sunio(n)? Ja se zacudim kad ljudi kazu da Atinu mogu da obidju za dan. Samo za Akropolj i Akropoljski muzej ode ceo dan, eventualno Plaku mozda jos uvalite, kad ste tu. A toliko toga ima da se vidi u gradu i oko njega. Usput, Vuljarmeni (r je stvari ekstremno meko g) je 35 km od centra Atine i najekskluzivniji deo atinske rivijere.
    (ivan, 20. jun 2021 12:03)

    # Link komentara

  7. Ja moram da dodam da prljaviji grad nisam skoro video, saobraćaj je užas, bio sam poslom pre nedelju dana tamo, ja sam zgrožen, vozila prljava, smeće na sve strane, voze se kao da su u Bangladesu, na svaki drugi semafor prosjaci, zgrade sve iste kockaste bele, iskreno ne bih išao u zivotu tamo da ne moram. Malo budite realniji u svojim navodima.
    (Nemanja, 20. jun 2021 11:43)

    # Link komentara