Nestala predsezona u Hrvatskoj: Cifre ne obećavaju

Vreme uskršnjih praznika uvek je označavalo početak predsezone, kad bi turisti počeli dolaziti u sve većem broju u Hrvatsku, ali kako već više od godinu dana traje pandemija koronavirusa, tako je i predsezona nestala, nema je.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. @Nenad - ZG

    Vama niko ne brani da posecujete srpske portale, kao sto mene niko ne moze da natera da posecujem hrvatske. S druge strane, bas bih volela da mi konkretno navedete sta je to, sto ja o Hrvatskoj ne znam, pa "skacem sebi u usta i blamiram se". Takodje, priznajem da nimalo nemam utisak da vi u Hrvatskoj znate mnogo o Srbiji. Konacno, ne znam odakle vam ideja da me komentari iz Hrvatske "zivciraju". Naprotiv, oni samo potvrdjuju da bez obzira na sve poslovne, obiteljske ili bilo kakave druge veze, Hrvati i Srbi predstavljaju dva potpuno razlicita sveta. Shodno tome, meni je uvek zanimljivo da procitam komentare iz vase zemlje.

    @bosanac iz Celja

    Nije mi bas najjasnije gde se u komentarima o Hrvatskoj "pronasao" jedan "bosanac", pa bio on i iz Celja. Vrlo moguce zbog toga, sto mozda ipak nije "bosanac".
    (ketiS, 13. april 2021 00:45)

    # Link komentara

  2. @ ketiS
    Komentatori iz Hrvatske "optužuju" jedino tebe i još ponekog, da budemo precizni. Najviše zato što redovito sama sebi skačeš u usta. Stalno ponavljaš istu mantru o hrvatskom identitetu. Ako te ta država ne interesuje, baš te briga za njihov identitet. Vjerojatno te interesuje BIH, pa "prošaraj" malo po našem identitetu.
    (bosanac iz Celja, 12. april 2021 12:31)

    # Link komentara

  3. @ ketiS
    To što tebe ne privlače hr portali je tvoja stvar, kao što je i tvoja stvar da ne posjećuješ Hrvatsku (o kojoj vrlo malo znaš, pa se u tom neznanju počesto i blamiraš), za razliku od mene / nas koji posjećujemo Srbiju iz turističkih, poslovnih ili obiteljskih razloga...pa smo, za razliku od tebe u slučaju Hrvatske, svakako više kvalificirani da ovdje komentiramo.
    Osobno portal posjećujem jer je kvalitetan, zanimljiv, ali i zato što ima dosta "materijala" iz Hrvatske, pri čemu to što je srpski uopće nije važno...jednako kao što što u cijeloj priči nije važno (zapravo je ljigavo) potezanje pitanja nacionalnog identiteta. No, samo ustraj i dalje u svojim opsesijama, a mi ćemo i dalje (i) ovdje "visiti", te usput tebe i neke tvoje drugare dosađivati i živcirati...
    (Nenad -ZG, 12. april 2021 09:03)

    # Link komentara

  4. Vrlo je zanimljivo da komentatori iz Hrvatske "optuzuju" domace komentatore da su toboze opsednuti jednom od najmladjih evropskih drzava, a pri tom oni "vise" po srpskim portalima. Moja malenkost recimo, uopste ne posecuje hrvatske portale, jer me prosto niti privlace, niti zanimaju. Dakle, toliko o "opsednutosti" ovdasnjih komentatora drzavom, cija je jedna od glavnih osobenosti nemanje sopstvenog kulturnoistorijskog identiteta.
    (ketiS, 11. april 2021 01:14)

    # Link komentara

  5. Događaj mjeseca! Keti i Cinik (kao što se i očekivalo) se napokon "sastali" i u odrješitom odvjetničkom maniru uzajamno podržali. Kakav dirljiv trenutak: našla krpa zakrpu! Iskrene čestitke!
    (jadranska bura, 9. april 2021 09:38) # Link komentara
    Pa dobro. Ako ih to veseli. Vidi se da nemaju život i da su opsjednuti Hrvatskom. Nek se zapitaju zašto. A ako ih nebuloze tjese, neka im. Ja rado otvorim b92 da čitam i njihove komentare. A moram priznati svida mi se site. Jedino malo previše članaka o Hrvatskoj :)

    P.S. ja sam se prošle godine nadao praznim plažama ali stvarnost me grubo demantirala.
    (Vanja iz TADAAAAA! wait for it: Hrvatskeee, 10. april 2021 14:31)

    # Link komentara

  6. Događaj mjeseca! Keti i Cinik (kao što se i očekivalo) se napokon "sastali" i u odrješitom odvjetničkom maniru uzajamno podržali. Kakav dirljiv trenutak: našla krpa zakrpu! Iskrene čestitke!
    (jadranska bura, 9. april 2021 09:38)

    # Link komentara

  7. Belgrade nije nikad niti če ikad biti veči niti popularniji od Zagreba. Beograd je površinski manji grad od zagreba. Jedino što Beograd ima više stanovnika.
    (crna guja, 9. april 2021 08:13)

    # Link komentara

  8. @ ketiS
    Dosađivati ćemo i nadalje....sve dokle budemo provocirali tvoje živčane reakcije.
    (apurin, 8. april 2021 23:21)

    # Link komentara

  9. Poreč je pun njemaca, slovenaca je manje nego prošlih godina...
    A za cinika i ostale koji misle da je kasaba velegrad...izađite malo van srbije, u civilozaciju, i više se nećete vraćati kući...
    (donnie, 8. april 2021 18:43)

    # Link komentara

  10. @Ivan ZG

    Dokle cete vi iz Hrvatske da poredite "babe i zabe"? Takodje, sta je bilo koga u Srbiji briga, koliki je proracun Zagreba? Dosadni ste vise sa tim besmislenim statistickim "zackoljicama". Zagreb se ne moze porediti sa Beogradom ni po jednom parametru, to su prosto receno gradovi iz dve potpuno razlicite "gradske lige". Zagreb je "velika varos", a Beograd velegrad. Kao veliki i u infrastrukturnom smislu daleko slozeniji i organizaciono zahtevniji grad, logicno ima i vise problema, koji se postepeno, ali sigurno resavaju. Prema tome, tu vasu "utripovanost" o sopstvenoj velicini sacuvajte za domacu upotrebu, jer izvan granica vase mlade drzavice, ista ne prolazi, a pogotovo ne prolazi kod nas u Srbiji.
    (ketiS, 8. april 2021 17:34)

    # Link komentara

  11. Za Cinika
    U Beogradu se rade nove zgrade koje nisu priključene na kanalizaciju!? U 21. stoljeću. Kanalizacija ide direktno u rijeku bez pročistača otpadnih voda u gradu od 2 milijuna stanovnika? Ako ti nije jasno šta to znači otiđi se okupati u rijeci nizvodno od Beograda.
    Da li znaš da postoje kvartovi tj. veći dijelovi grada bez vodovoda i kanalizacije?
    Ako je Beograd tri puta veći, koliki ima budžet? Budžet Zagreba je 1 milijarda eura. Onda je Beograda 3 milijarde ako hoćete imati isti standard. A vaš budžet jedva prelazi milijardu na 3 puta više stanovnika. Toliko o standardu iz kojeg se pokrivaju komunalni radovi, rade nove ulice i krpaju stare, uređuju zelene površine, čisti snijeg i sole ceste, kupuju tramvaji i autobusi i održavaju, grade mostovi... Zato Zagreb ima uređene parkinge, zelene površine, većinu cesta bez rupa, nove tramvaje i većinu autobusa mlađih od 5-6 godina, čiste ulice bez smeća...
    Cinik nisi ti nikada bio u Zagrebu pa jedino što si shvati je da je Beograd veći.
    (Ivan ZG, 8. april 2021 11:40)

    # Link komentara

  12. Uvek mi je bilo fascinantno koliko se Hrvata skupi sa sovinistickim komentarima na svaku vest iz Hrvatske na b92... Kompleksi, sta li je
    (Herc, 8. april 2021 09:29)

    # Link komentara

  13. Pakujte kofere pa na ribanje klozeta u Cirih, nema ništa od turističke sezone!
    (Filip, 7. april 2021 15:43)

    # Link komentara

  14. @ ketiS
    Čim je Hrvatska "na tapeti" - evo te! A kod aktualnih đubretarskih "zgoda" iz vlastite postojbine ostaješ bez riječi...Zanimljivo, ustvari ljigavo...
    (ljiga, 06. april 2021 23:01)


    Sto je "na tapeti"?
    Vest je iz vasih medija.
    Ako ti se ne dopada neciji stav a ti onda nazad na svoje drustvene mreze i sajtove..
    (C i n i k, 7. april 2021 13:51)

    # Link komentara

  15. Provjeri činjenice. Od 4 najveća lanca hotela u Hrvatskoj 3 su u Hrvatskim rukama, a jedna u Turskim.
    (leptirica, 06. april 2021 15:58)

    Samo jos nedostaje da napises, koji su to hoteli i koji su to hr vlasnici?
    (C i n i k, 7. april 2021 13:25)

    # Link komentara

  16. Ovo za razvijeniji je vjerojatno šala.
    (mario, 06. april 2021 18:14)


    Sta je sala?
    Bgd ima veci budzet od Zg,i jeste razvijeniji i veci grad, i tu nma nikakve dileme, jedina dilema kod mne je kome uopste pada na pamet da Bgd uporedjuje sa Zg?
    Zg moze da se uporedjuje sa Sarajevom, sa Tiranom, mozda i Skopljem, i to je to, vi iz hr poredite Zg sa Bgd?
    Nadrealno.
    (C i n i k, 7. april 2021 13:23)

    # Link komentara

  17. Doduše Hrvatska je dobro razvijena za jednu Balkansku provinciju, to se mora priznati, ali Beograd je za njih METROPOLA!
    (vlc, 7. april 2021 11:04)

    # Link komentara

  18. Predsezona je u autu, tek kakva će sezona da bude - piši propalo.
    (Rade, 7. april 2021 10:50)

    # Link komentara

  19. @ Helena
    Glupiranje ponekad uveseljava, ali u tvojoj verziji deluje bedno. Kažeš, Zagreb je sastavljen od sela (nije tačno), a Rakovica, Kaluđerica, Železnik...su šta - visokourbanizovane metropolitanske četvrti? Ostale bedastoće iz tvog komentara bolje ne pominjati...
    (svetozar, 7. april 2021 10:07)

    # Link komentara

  20. @ ketiS
    Čim je Hrvatska "na tapeti" - evo te! A kod aktualnih đubretarskih "zgoda" iz vlastite postojbine ostaješ bez riječi...Zanimljivo, ustvari ljigavo...
    (ljiga, 6. april 2021 23:01)

    # Link komentara

  21. @ ketiS
    Ako je netko opsjednut "pukim brojkama", onda si upravo ti kojoj se, gle čuda, "prištampavaju" nepostojeće, nigdje navedene brojke.
    (opsjena, 6. april 2021 22:40)

    # Link komentara

  22. @ ketiS
    Referiraš se na nekakve brojke koje nitko nije spomenuo. Također nije tema ni turistička ponuda Srbije, tako da si nas mogla poštedjeti još jedne isprazne komentatorske reprize.
    (juraj, 6. april 2021 22:29)

    # Link komentara

  23. Pukla vam polusezona? Sad možete da se posvetite okopavanju kukuruza!
    (Miljko rajac, 6. april 2021 20:46)

    # Link komentara

  24. Samo vi nemojte dolaziti i bit će sve u redu.
    (Dunav, 6. april 2021 12:43)

    Ех кад би ти знао како ови твоји кмече и како улажу паре у промоцију по Београду не би тако писао. А ако имаш неки проблем што тај маркетинг даје резултате, онда лепо правац код твојих и реци не требају ми паре из Србије. Просто.
    (mr, 6. april 2021 20:10)

    # Link komentara

  25. "Nemas ti pojma o Srbiji. Beograd je triput veci i pet puta razvijeniji od Zagreba."
    (Helena, 6. april 2021 12:56)

    veci moze biti ali ne i razvijeni ..pogledaj proracun oba grada proporcinalno velicini....
    (Inntal, 6. april 2021 19:56)

    # Link komentara

  26. "Nemas ti pojma o Srbiji. Beograd je triput veci i pet puta razvijeniji od Zagreba."
    (Helena, 6. april 2021 12:56)
    Ovo za razvijeniji je vjerojatno šala.
    (mario, 6. april 2021 18:14)

    # Link komentara

  27. Puko balon nerealnih očekivanja, jel tako komšije europejci?
    (css, 06. april 2021 16:01
    Po čemu to misliš, pa turizma će biti opet čak će se putovati još više jer su ljudi željni odmora i putovanja.
    Nismo mi imali nikakva nerealna očekivanja ovdje se radi o epidemiji koja je zahvatila čitav svijet, a nije nama propao turizam jer neće nitko dolaziti.
    Naprotiv veliki su upiti stranih turista za ljetovanje u Hrvatskoj.
    (mario, 6. april 2021 18:13)

    # Link komentara

  28. Komentatori iz Hrvatske stalno potezu puke brojke, potpuno izostavljajuci sustinu. A sustina je, da su hrvatske brojke posledica cinjenice da je Hrvatska primorska zemlja, i da se u nju dolazi prevashodno iz tog razloga, potpuno nezavisno od godisnjeg doba. Srbija nikada ne moze imati takve brojke, ali je zato daleko raznovrsnija i u kulturnoistorijskom smislu izvornija i autenticnija destinacija od Hrvatske. Shodno tome, u Srbiju uglavnom i dolaze oni turisti kojima more nije, ili bar ne uvek prvi izbor. Prema tome, sukladno svojoj turistickoj ponudi, Srbija ima vise nego respektabilan broj turista, koji su iz godine u godinu, sve brojniji.
    (ketiS, 6. april 2021 17:52)

    # Link komentara

  29. Dnevne doze bensedina za Srbe.
    (Luzer po difoltu, 6. april 2021 17:35)

    # Link komentara

  30. Ko je lud da ide u neku hrvatsku ksenofobicnu rupetinu i jos te tamo novcano ogule, a nista ne nude? Pored tako divne Grcke ili Turske...
    (VV, 6. april 2021 17:22)

    # Link komentara

  31. E, dobro ste nas obavestili, baš nas je to zanimalo...
    (Sima Strahota, 6. april 2021 16:37)

    # Link komentara

  32. Puko balon nerealnih očekivanja, jel tako komšije europejci?
    (css, 6. april 2021 16:01)

    # Link komentara

  33. Vlasnici hotela - Nemci, Englezi, Amerikanci, restorana plaža - Rusi, konobari - Indonežani, a hrvati kuluče po zapadnoj evropi kod svojih gazdi ko Somalijci!
    (Svibanj kako dane, 06. april 2021 14:51)

    Provjeri činjenice. Od 4 najveća lanca hotela u Hrvatskoj 3 su u Hrvatskim rukama, a jedna u Turskim.
    (leptirica, 6. april 2021 15:58)

    # Link komentara

  34. Meni nije drago što je komšijama propsla predsezona. Mi ćemo doći u sezoni, vakcinisani i dobrosusedski nastrojeni. Živeli!
    (Ovozemaljac, 6. april 2021 15:32)

    # Link komentara

  35. "Nemas ti pojma o Srbiji. Beograd je triput veci i pet puta razvijeniji od Zagreba."
    (Helena, 6. april 2021 12:56)

    Jel' Beograd konačno dobio pročistač ili kanalizacija i dalje ide direkt u rijeku kako i priliči tako razvijenoj metropoli ?
    (kerozin iz tetrapaka, 6. april 2021 15:10)

    # Link komentara

  36. Тако је то се тражи!
    (Земун, 6. april 2021 14:56)

    # Link komentara

  37. Vlasnici hotela - Nemci, Englezi, Amerikanci, restorana plaža - Rusi, konobari - Indonežani, a hrvati kuluče po zapadnoj evropi kod svojih gazdi ko Somalijci!
    (Svibanj kako dane, 6. april 2021 14:51)

    # Link komentara

  38. @ "Samo vi nemojte dolaziti i bit će sve u redu.
    (Dunav, 06. april 2021 12:43)"

    Ne boj se, na pamet mi ne pada.
    (marko_sthlm, 6. april 2021 13:11)

    Super,bravo...volim kad si poslušan!!!
    (Cetina, 6. april 2021 14:49)

    # Link komentara

  39. @ Helena
    A po kojim parametrima ti računaš razvijenost nekog grada? Moram te rastužiti pa ti saopštiti da je (i) jedna "minijaturna" Ljubljana tri puta razvijenija od Beograda.
    (slovenac, 6. april 2021 14:36)

    # Link komentara

  40. @ Helena
    Umjesto odgovora pogledaj naše "zimske" statistike. Sve je precizirano po mjesecima, državama, dolascima, noćenjima...Zaista misliš da na pr azijski tursti samo prolaze kroz Zagreb da bi obilazili jadranske gradove i plaže? Usput, imamo mnogo više kineskih, australskih, brazilskih, američkih, a tek južnokorejskih turista od Beograda. No, što sa tobom diskutirati ako su i ovih "koronaških" 13000 stranih turista po tebi - "nijedan" . Nazdravlje!
    (zagrepčanin, 6. april 2021 13:43)

    # Link komentara

  41. Nestala je svim turističkim državama širom sveta predsezona. To sad nije neka nova vest. Pitanje je kad se svi vraćaju u normalu...
    (Nedeljko, 6. april 2021 13:39)

    # Link komentara

  42. Bar nešto lepo za nas u Srbiji. Nek vide kako je nama.
    (Ajooj, 6. april 2021 13:34)

    # Link komentara

  43. Imam rodbinu u Trogiru i mislio sam da se ove godine vidimo konačno ali ako vakcinacija kod njih ovako nastavi, nista od toga.
    (Si, 6. april 2021 13:27)

    # Link komentara

  44. @ "Samo vi nemojte dolaziti i bit će sve u redu.
    (Dunav, 06. april 2021 12:43)"

    Ne boj se, na pamet mi ne pada.
    (marko_sthlm, 6. april 2021 13:11)

    # Link komentara

  45. Hrvati, samo nastavite sa ovako dobrim rezultatima!
    (Filip II, 06. april 2021 10:38)
    Ništa se ti ne brini za naš turizam doći će on opet na svoje, ali bolje da se brineš za turizam u Srbiji jer koliko se vidi osim domaćih turista stranaca nema.
    (mario, 6. april 2021 11:14)

    @mario: Nemas ti pojma o Srbiji. Beograd je triput veci i pet puta razvijeniji od Zagreba. I jedno 1500 puta zanimljiviji. Velike grupe stranih turista razgledavaju Beograd i leti i zimi. Svaki dan mozes da cujes engleski, kineski, turski, korejski, italijanski, nemacki, francuski i jos hrpu drugih stranih jezika u Beogradu. Zagreb je samo skup vise sela i bez ikakvih zanimljivosti za strance. Stranci dolaze u Zagreb samo u prolazu, a u HR samo zbog mora i samo ona dva tri meseca u godini. Da HR nema more ne bi niko ni cuo za vas. Gde su vam stranci od Oktobra do Juna??? Nema ni jednog. Ni jednog jedinog. Ja to znam. Ti to znas. I svi mi to znamo.
    (Helena, 6. april 2021 12:56)

    # Link komentara

  46. Hoćemo,vratićemo se i vi to znate. Malo po malo,bez obzira kako. Dok vi konobarišete po vašim saveznim zemljama mi ćemo se vratiti odakle smo i došli.
    (s1pac, 6. april 2021 11:43)
    I treba. Mora netko da nam stada čuva.
    (Tereza, 6. april 2021 12:55)

    # Link komentara

  47. Dok U Hrvatskoj i Crnoj Gori sezone propadaju a plaže puste kod nas cvjeta turizam a plaže nam pune gostiju.....
    (Kalevra, 6. april 2021 12:52)

    # Link komentara

  48. Samo vi nemojte dolaziti i bit će sve u redu.
    (Dunav, 6. april 2021 12:43)

    # Link komentara

  49. @ bg
    Nikakav dramatičan pad korona slučajeva; u odnosu na isti dan prošlog tjedna svega nekoliko postotaka manje. Uostalom, i kod vas broj zaraženih pada, zašto bi onda u Hr i dalje rastao?
    (senza malcuore, 6. april 2021 12:39)

    # Link komentara

  50. Dobro nam došli kao pomoćni radnici u turizmu, iako su nam draži Filipinci. Kulturan i miran narod, a ne krkani kao neki.
    (Zodiac, 6. april 2021 12:37)

    # Link komentara

  51. Najgore od svega sto se nikad nece vratiti na staro
    (Igor, 6. april 2021 12:36)

    # Link komentara

  52. Svaku drzavu je korona kriza pogodila na svoj nacin i svi trpe posledice pandemije. Nema smisla radovati se tudjoj nesreci kada kod kuce imas svojih problema preko glave.
    (Cirkuz, 6. april 2021 12:35)

    # Link komentara

  53. Ne brinite vi za nas,opet ćemo biti hit destinacija. Od polovine svibnja Hrvatska će ukinuti ograničenja i otvoriti granice. U Češkoj za tri dana prodano 28 000 karata za vlak koji su oni sami uveli 2020. Samo lagano i no sikiriki. Oni koji stalno bleje da neće u RH i nisu dobrodošli, ko hoće doći slobodno mu.
    (Totenkopf, 6. april 2021 12:34)

    # Link komentara

  54. Хрватијанска влада треба да затражи пријем у Европску унију и НАТО и ето решења проблема.
    (Нешто да приметим, 6. april 2021 12:29)

    # Link komentara

  55. Vraticemo se.
    (sinu tisucletnje kulture, 6. april 2021 09:42) # Link komentara

    Hoćete, ali kao konobari.

    A gde su vaši konobari???
    (Saša Lukić, 6. april 2021 10:38)

    Naši konobari su Austriji, Italiji i Njemačkoj na trostruko većoj plaći nego u Hrvatskoj.
    (Harwy, 6. april 2021 11:03)

    Vasi konobari su u Austriji, Nemackoj, Italiji na trostruko vecoj "placi"? Vi se stalno busate kako je prosecna plata u Hrvatskoj 1000 EUR. Ako jedan hrvatski konobar u Nemackoj zaradjuje trostruko od onoga sto bi u "lijepoj" mu njegovoj zaradio onda izadje na 4000 EUR. Znas li o cemu pricas ili samo bulaznis gluposti? Znas, ima nas koji vec dugo zivimo u Nemackoj pa znamo koliko zaradjuje konobar u toj drzavi. Jedva izadje na 2000 EUR neto, a i to je puno. Koliko zaradjuju srpski konobari u "obecanoj zemlji" hrvatskoj ako uopste dolaze tamo da rade? Sanjate samo o nekakvim gastarbajterima kod vas, a obicna ste EU sirotinja. Cak vas je i Bugarska prestigla. Sad ste oficijalno najveca EU sirotinja.
    (nikola münchen, 6. april 2021 12:14)

    # Link komentara

  56. Slovenački turisti ostvare nekoliko miliona noženja na Jadranu. Za njih neće biti nikakvih ogranićenja i maltretiranja na granici. Kao i prošle godine. U suprotnom nema turizma. Toga su svesni u Zagrebu. Sezona počinje krajem aprila.
    (Slovenac, 6. april 2021 12:09)

    # Link komentara

  57. Vraticemo se.
    (sinu tisucletnje kulture, 6. april 2021 09:42) # Link komentara

    Hoćete, ali kao konobari.

    A gde su vaši konobari???
    (Saša Lukić, 06. april 2021 10:38)

    pa u irskoj valjda
    (Ženomrzac, 6. april 2021 12:01)

    # Link komentara

  58. Potrebno je da oni nestanu u kompletu , sezona je najmanji problem
    (Soko, 6. april 2021 11:53)

    # Link komentara

  59. Moraće konačno da počnu da rade nešto a ne samo da se oslanjaju na turizam!
    (Svetolik NS, 6. april 2021 11:51)

    # Link komentara

  60. Vraticemo se.
    (sinu tisucletnje kulture, 6. april 2021 09:42) # Link komentara

    Hoćete, ali kao konobari.

    A gde su vaši konobari???
    (Saša Lukić, 6. april 2021 10:38)

    Naši konobari su Austriji, Italiji i Njemačkoj na trostruko većoj plaći nego u Hrvatskoj.
    (Harwy, 06. april 2021 11:03)

    Hoćemo,vratićemo se i vi to znate. Malo po malo,bez obzira kako. Dok vi konobarišete po vašim saveznim zemljama mi ćemo se vratiti odakle smo i došli.
    (s1pac, 6. april 2021 11:43)

    # Link komentara

  61. Kolika količina jala i ljubomore u komentarima . Zašto je ovo uopče vijest u Srbiji ? Sigurno nečemo propasti bez vašeg novca .
    (vox, 6. april 2021 11:40)

    # Link komentara

  62. Sad će Beograđani da navale i spasu braću na moru
    (Sasa, 6. april 2021 11:34)

    # Link komentara

  63. Hrvati, samo nastavite sa ovako dobrim rezultatima!
    (Filip II, 06. april 2021 10:38)
    Ništa se ti ne brini za naš turizam doći će on opet na svoje, ali bolje da se brineš za turizam u Srbiji jer koliko se vidi osim domaćih turista stranaca nema.
    (mario, 6. april 2021 11:14)

    # Link komentara

  64. Počeli da šteluju brojke zbog turizma dramatičan pad korona slučajeva.
    Sve je politika.
    (bg, 06. april 2021 10:43)
    Da evo baš vidim kako štelujemo brojke možeš misliti. Vječito kako se u Hrvatskoj to radi, a onda čitamo da se to radi u Srbiji.
    (mario, 6. april 2021 11:11)

    # Link komentara

  65. Vraticemo se.
    (sinu tisucletnje kulture, 6. april 2021 09:42) # Link komentara

    Hoćete, ali kao konobari.

    A gde su vaši konobari???
    (Saša Lukić, 6. april 2021 10:38)

    Naši konobari su Austriji, Italiji i Njemačkoj na trostruko većoj plaći nego u Hrvatskoj.
    (Harwy, 6. april 2021 11:03)

    # Link komentara

  66. Predsezona u Hrvatskoj? Pa, kakv bolid trebas biti da u predsezoni ides tamo. Tamo je more u julu i avgustu hladno, a sada je ledeno. Sto se kovida-19 tice. Ocekujem da ce vec pocetkom juna poceti propaganda kako tamo nema ili ima sasvim malo novozarazenihi, a i ti novozarazeni nece biti iz turistickih krajeva, nego iz vukojebina tipa Banije, Like i Korduna. Slogan ce biti "Welcome in Covid-19 free Croatia" a za dojcere "Willkommen nach Covid-19 frei Kroatien". Od 1.7. pa sve do ca. 31.09. prestaje kod njih brojanje zarazenih i mrtvih.
    (nikola 888, 6. april 2021 11:01)

    # Link komentara

  67. Počeli da šteluju brojke zbog turizma dramatičan pad korona slučajeva.
    Sve je politika.
    (bg, 6. april 2021 10:43)

    # Link komentara

  68. Koga boli uvo za ovu vest?
    (Bruks 021, 6. april 2021 10:41)

    # Link komentara

  69. Hrvati, samo nastavite sa ovako dobrim rezultatima!
    (Filip II, 6. april 2021 10:38)

    # Link komentara

  70. Vraticemo se.
    (sinu tisucletnje kulture, 6. april 2021 09:42) # Link komentara

    Hoćete, ali kao konobari.

    A gde su vaši konobari???
    (Saša Lukić, 6. april 2021 10:38)

    # Link komentara

  71. Vraticemo se.
    (sinu tisucletnje kulture, 6. april 2021 09:42) # Link komentara

    Hoćete, ali kao konobari.

    Ima sve više vlasnika nekretnina iz Srbije, ne dolaze samo konobari.
    (Saša Lukić, 6. april 2021 10:36)

    # Link komentara

  72. 2 ipo meseca dobre sezone im je dovoljno da se oporave! sve preko toga he samo plus! pozdrqv za komsije
    (stefan rudar, 6. april 2021 10:34)

    # Link komentara

  73. A gde je to (u kojoj zemlji) predsezona opstala?
    (svetozar, 6. april 2021 10:28)

    # Link komentara

  74. A Srbiji sto nedolaze nasi gradjani iz EU? Koliko para tako Srbija gubi?
    (Turista, 6. april 2021 09:38)
    Ništa, to samo vi gasterbajteri mislite da donosite neke silne milione, jedan IT sektor napravi za 10 dana sve pare koje vi unesete u toku godine. Prestanite više sa tim basnama...
    (Mare, 6. april 2021 10:24)

    # Link komentara

  75. @(Milica, 06. april 2021 09:23) Jesu, dan posto je grcki ministar turizma potpisao sporazum u Bg i oni odmah prihvatili kineske i ruske vakcine :)
    (ivan, 6. april 2021 10:15)

    # Link komentara

  76. Doci če braća Srbijanci i donijet pare da spasu sezonu.
    (letećemo kao meci, 6. april 2021 10:14)

    # Link komentara

  77. Nema predsezone a kako izgleda ni sezone nece biti
    (predrag, 6. april 2021 10:13)

    # Link komentara

  78. #PrayforKroacija
    (ivan, 6. april 2021 10:13)

    # Link komentara

  79. Vraticemo se.
    (sinu tisucletnje kulture, 6. april 2021 09:42) # Link komentara

    Hoćete, ali kao konobari.
    (15 godina kao država, 6. april 2021 10:04)

    # Link komentara

  80. Docicu samo da vidim gde je stradao srpski narod. Na prvom mestu Jasenovac, Sisak, Jastrebarsko... A na more da im dajem jos pare, nikad. Nisam autosovinista. Pogledajte samo na sta im lici sajt Jasenovca. Ni srpski jezik ne mozes da biras. Sramota
    (lolipop, 6. april 2021 09:55)

    # Link komentara

  81. Sad ce i ovi uskoro ko Crnogorci braco Srbi samo vi dodjite dobrodosli ste.
    (Milica)

    Niste nam braća, ali Srpski turisti su odavno dobrodošli u Hrvatsku i njihov broj stalno raste.
    (Dalmatinac, 6. april 2021 09:53)

    # Link komentara

  82. Korona je nazalost mnogo toga promenila a kako su na licnom nivou najteze prosli ljudi koji se bave nekik usluznim delatnostima ili drze restorane, kafice, turisticke agencije itd tako su prosle i zemlje koje se najvise oslanjaju na turizam i usluge. Hrvatska mnogo toga dobija od svog geografskog polozaja, ali kada dodje neka ovakva posast kao korona ili svetska ekonomska kriza, rat.. nema turista dovoljno. Mac sa dve ostrice. i Beograd kao grad kod nas s najvise turista prilicno pati zbog nedostatka istih prosle i ove godine, a bas nam je krenulo poslednjih godina i mnogi ljudi su izdavali stanove u centru turistima i dobro zaradjivali od toga.
    (bobi, 6. april 2021 09:43)

    # Link komentara

  83. Vraticemo se.
    (sinu tisucletnje kulture, 6. april 2021 09:42)

    # Link komentara

  84. A Srbiji sto nedolaze nasi gradjani iz EU? Koliko para tako Srbija gubi?
    (Turista, 6. april 2021 09:38)

    # Link komentara

  85. Sad ce i ovi uskoro ko Crnogorci braco Srbi samo vi dodjite dobrodosli ste.
    (Milica, 6. april 2021 09:23)

    # Link komentara