Stigli prvi turisti na ostrvo Krit

Prvi turisti iz Nemačke stigli su danas na grčko ostrvo Krit, na kome se čini da je ovogodišnja turistička sezona počela mnogo pre zakazanog datuma 14. maja.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Na slici Balos Laguna. Pored Balosa, nestvarno je lepa i plaza Elafonisi, bio sam pre 2 godine na Kritu i ponovo bih otisao, ogromno ostrvo koje se moze obici celo samo iz vise odlazaka ?
    (Nišlija, 30. mart 2021 12:20)

    # Link komentara

  2. "Grčka zahteva da svi putnici popune svoj PLF dan pre ulaska u zemlju i napuštanja zemlje, pružajući detaljne informacije o tome odakle dolaze, o trajanju prethodnih boravaka u drugim zemljama i adresi na kojoj će biti smešteni tokom boravka u Grčkoj."

    Da li ce ovo pravilo važiti i za vakcinisane.
    Pitam zbog eventualne "promene mesta boravka u Grčkoj" -da li je dovoljno da te stanodavac prijavi kada predjes iz mesta u mesto ili to moras da najavis prilikom prelaska granice?
    (Komša, 30. mart 2021 10:38)

    # Link komentara

  3. na kritu nije samo četri plaže među lepšim u svetu već imaju knosos koji stranci prvo obiđu ....ostrvo za uzivanje.
    (dragi, 30. mart 2021 06:58)

    # Link komentara

  4. Zasto sad da idu u Grcku? Krajem marta? Pa jos uvek nije dovoljno toplo za kupanje, a u Grckoj ionako zbog korone jos uvek nista ne radi. Otvaranje je tek od polovine maja. Sta ce da rade u Grckoj sada? Da sede po ceo dan u sobama? Pa to su mogli i u Nemackoj.
    (mario marko del tintoreto, 29. mart 2021 20:04)

    # Link komentara

  5. auuuu kakva slika Boga ti poljubim
    (ich, 29. mart 2021 19:34)

    # Link komentara

  6. Grci su prebesni. Iz kuce i dalje moze da se izadje samo posto se posalje SMS. Ovi sto su dosli tvrde da i oni salju SMS, a zna se da na taj kratki broj SMS moze da se posalje samo sa grckom karticom. Onda je portparol vlade objavio da to nisu pravi turisti, nego se snima neki rijaliti (neko kao trazenje mladozenje) i da oni nece orlijati po ostrvu. Mislim bas genijalna ideja - lokalci zatvoreni, ne smeju da napuste granice opstine u kojoj zive, a turisti slobodni da se krecu.
    (ivan, 29. mart 2021 19:02)

    # Link komentara

  7. bravo!
    (basketas, 29. mart 2021 18:08)

    # Link komentara

  8. A na Kritu buknuo virus. U Hanji znam porodicu celu, svo četvoro hospitalizovani.
    (V, 29. mart 2021 18:06)

    # Link komentara