1. Nije mi jasno kakve veze ima da li je vakcina priznata u nekoj zemlji ili nije, ako je to lice stvorilo imunitet od te vakcine. Valjda je to cilj, a ne ko je proizvodjac!
    (ajs, 5. mart 2021 17:22)

    # Link komentara

  2. @Nebojsa
    Ja bio jedan dan u Beloj crlvi, Vravevgajsko jezero, jedva nasao parking i mesto za peskir pored jezera. kafanica jedna ,sa malo mesta, moze da se naruci pice ali nista za jelo. Jezero polublatnjave boje. Atmosfera kao u Canju u avgustu, ljudi sede na glavama drugih. Nekako sam se sigurnije osecao u Egiptu i septembru.
    (Stojko, 5. mart 2021 16:59)

    # Link komentara

  3. Neidem nigde uslovno. Vakcinu odbijam jer je ona eksperimentalnog karaktera,ovima sto je oce savetujem 16 doza,cisto da budu sigurni......sto je sigurno, sigurno je.
    (Slobodan Petrovic, 5. mart 2021 16:25)

    # Link komentara

  4. Нема дана да се овај Сеничић не појави у медијима. Малтене исто колико и Вучић. Испаде Сеничић најбитнија фаца у држави после председника, хахаха ...
    (Срба, 5. mart 2021 16:17)

    # Link komentara

  5. Pa misim, posto GR najvrv nece ni ove godine da otvara severnu granicu za turiste iz SRB, da ce Tr pored Cg vrv da bude najbolja alternativa za ljude koji bi pobegli na 10 dana od svakodnevnih covid tabela i statistike...
    (C i n i k, 5. mart 2021 15:38)

    # Link komentara

  6. Bice fora kada budu rekli da deca ne mogu preko granice. Ili jos bolje, da se slucajnim testiranjem utvdi da je neko dete zarazeno pa sve u karantin o trosku naravno porodice i na kraju deportacija.
    (Roditelj, 5. mart 2021 14:45)

    # Link komentara

  7. Ove godine s obzirom na okolnosti ponovicu proslu. Pet dana Bela Crkva i jezera, pet dana Backa Palanka i jezera. Sjajno sam se proveo i odmorio prosle godine za mali novac ako ovakva situacija bude i tokom leta necu da razikujem. Sledece godine ocekujem povratak na staro posto ce se do tad vecina vakcinisati u svim zemljama.
    (Nebojsa, 5. mart 2021 13:06)

    # Link komentara

  8. Neozbiljna država.
    Mesec dana pred početak predsezone oni još uvek apsolutno ništa ne znaju.
    (JeRemija, 5. mart 2021 12:35)

    # Link komentara