Planine i banje najtraženije, slabo interesovanje za Beograd

Najveće gubitke u turizmu zbog pandemije koronavirusa trpe Beograd i Novi Sad zbog nedolaska stranih turista, a interesovanje domaćih gostiju za korišćenje vaučera za odmor u ta dva grada je malo, za razliku od banja i planina u Srbiji, koje su među najtraženijim destinacima

Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Slabo interesovanje za Beograd, ma, baš me čudi. Iz Beograda sam i volim ga svim srcem, ali ko bi, zaboga, letovao u gradu u kome je subjektivni osećaj da ima 300 stepeni od sveg saobraćaja i betona? A pritom krizni štab kaže da je epidemiološka bomba. Možda je moja perspektiva drugačija, ali ja letovanje zamišljam kao odmor na nekom mirnijem mestu sa više prirode. Turističko putovanje koje podrazumeva obilaske znamenitosti je druga stvar.
    (Tora, 6. avgust 2020 23:26)

    # Link komentara

  2. Pa ko je lud da ide na vruc asfalt kada moze da se odmora pored vode i prirode! U Beogradu ne moze leti da se dise koliko isparava asfalt. Beogradjani prvi beze na mora i planine.
    (Ja, 6. avgust 2020 22:47)

    # Link komentara

  3. Ada Ciganlija je uvek bila krcata, rece mi drugarica da je isti slucaj i sa Adom Medjicom. Ne znam da li ove godine ima ponton ka Lidu ali to su mesta gde se mozete okupati u BGu i svakako su puni lokalnog stanovnistva tako da ne vidim smisao turisticke posete zbog toga.
    Ko ide leti na odmor zbog kupanja realno nema sta sad da trazi u BGu.
     (Bole, 6. avgust 2020 22:46)

    # Link komentara

  4. Па београд ништа не нуди........ Тврђава треба да се обнови по узору на тврђаву рам и голубац, више бициклистичких стаза, више знаменитости....... То треба одрадити да би привукли туристе.....
     (ИБАРСКА ЛАСИЦА, 6. avgust 2020 20:12)

    # Link komentara

  5. Leti mi najvise prija more ali u nedostatku mora ipak cu pre izabrati jezera umesto banja. Jako lepa jezera su Zlatarsko, Zaovine i Tikvara u Backoj Palanci. Ima jos mnogo lepih jezera ali ova tri su mi ostala nekako posebna.
    (Nidzac, 6. avgust 2020 17:41)

    # Link komentara

  6. pa normalno kad corona ovde luduje
     (лудоје, 6. avgust 2020 17:08)

    # Link komentara