1. @EU Citizen

    Одавно није било овог буџетског корисника да нас учи вредностима слободе и тржишне економије.
    (Куп је битан, 9. jul 2020 10:00)

    # Link komentara

  2. Ko vesti o osvajanju olimpijskih medalja.
    Svaki drugi dan jedna
    (Milojko, 8. jul 2020 21:25)

    # Link komentara

  3. @EU Citizen, castim, jubileum... dadoh ti jubilarni 100ti minus. Da si zivko i zdravko i da se dalje trudis da zvucis pametno i nacitano...
    (Citizen kane, 8. jul 2020 20:28)

    # Link komentara

  4. @EU Citizen

    Veruj zemljače da ovo nije grip. Bio sam zdrav kao dren, a još kašljem kao magarac i bole me pluća, iako je prošlo skoro mesec dana od kada sam imao prve simptome.
     (bora, 8. jul 2020 20:13)

    # Link komentara

  5. Zato sam odmah rekao da. mi ne pada na pamet da idem. na. more u bilo koju državu koja još uvek krši osnovne građanske slobode zbog bolesti parametaea gripa, od koje ozbiljno oboljevaju i umiru samo osobe fundamentalno narušenog zdravlja i imuniteta, dakle, veoma stari ili ozbiljno bolesni. Čak i kada bih bio pozitovan na korona virus, to nije moj problem, jer nisam ni jedno ni drugo, onaj ko ima problem treba da se čuva, to bih i ja radio da spadam u rizične grupe, ovo maltretiranje mladih i zdravih ljudi, umesto dobrovoljne. izolacike starih i bolesnih i uništavanje ekonomike uz gaženje osnovnih građanskih prava je vrhunac toksičnog neomarksističkog i crony-korporatnog ludila koji ke "izabranima" već doneo stotine milijardi profita a ostalima karantine, bankrote, dugove koje nisu sami napravili ali će ih njihovi unuci plaćati i bedu.
    (EU Citizen, 08. jul 2020 16:53)

    Ala si ti prso. Posto si zdrav, ajde idi u neku covid bolnicu i zarazi se pa nam javi kako se osecas, bas da vidimo jel mlatis ovuda u prazno ili si sveznajuci svetac kakvim se ovde predstavljas.
     (ls, 8. jul 2020 17:51)

    # Link komentara

  6. Sad ce da sjebemo celu Grcku, jer smo nemaran i nenormalan narod.
    (nidza, 8. jul 2020 17:50)

    # Link komentara

  7. Zato sam odmah rekao da. mi ne pada na pamet da idem. na. more u bilo koju državu koja još uvek krši osnovne građanske slobode zbog bolesti parametaea gripa, od koje ozbiljno oboljevaju i umiru samo osobe fundamentalno narušenog zdravlja i imuniteta, dakle, veoma stari ili ozbiljno bolesni. Čak i kada bih bio pozitovan na korona virus, to nije moj problem, jer nisam ni jedno ni drugo, onaj ko ima problem treba da se čuva, to bih i ja radio da spadam u rizične grupe, ovo maltretiranje mladih i zdravih ljudi, umesto dobrovoljne. izolacike starih i bolesnih i uništavanje ekonomike uz gaženje osnovnih građanskih prava je vrhunac toksičnog neomarksističkog i crony-korporatnog ludila koji ke "izabranima" već doneo stotine milijardi profita a ostalima karantine, bankrote, dugove koje nisu sami napravili ali će ih njihovi unuci plaćati i bedu.
    (EU Citizen, 08. jul 2020 16:53)

    Zabluda, "gradjanine" Evropske unije. Daj boze da ostanes u tom uverenju, odnosno da ti niko drag ne ode sa ovog sveta zbog korone. I to, neko zdrav, i mlad.... a desava se, veruj mi. Mali procenat, ali se desava. A onda, ima da te grize savest, i da fundametalno promenis misljenje. Pozdrav.
     (mr.wolf, 8. jul 2020 17:38)

    # Link komentara

  8. Da nije ona sto vrišti od srece na snimku kada su im naknadno otvorili granicu. Pa sada umesto mora karantin u sobama. I treba tako
     (:), 8. jul 2020 17:11)

    # Link komentara

  9. Neka se javi Sepa da znamo kako je! Sepa javi se!
     (Shone, 8. jul 2020 17:03)

    # Link komentara

  10. Sramota šta rade.
     (XXL, 8. jul 2020 16:55)

    # Link komentara

  11. Zato sam odmah rekao da. mi ne pada na pamet da idem. na. more u bilo koju državu koja još uvek krši osnovne građanske slobode zbog bolesti parametaea gripa, od koje ozbiljno oboljevaju i umiru samo osobe fundamentalno narušenog zdravlja i imuniteta, dakle, veoma stari ili ozbiljno bolesni. Čak i kada bih bio pozitovan na korona virus, to nije moj problem, jer nisam ni jedno ni drugo, onaj ko ima problem treba da se čuva, to bih i ja radio da spadam u rizične grupe, ovo maltretiranje mladih i zdravih ljudi, umesto dobrovoljne. izolacike starih i bolesnih i uništavanje ekonomike uz gaženje osnovnih građanskih prava je vrhunac toksičnog neomarksističkog i crony-korporatnog ludila koji ke "izabranima" već doneo stotine milijardi profita a ostalima karantine, bankrote, dugove koje nisu sami napravili ali će ih njihovi unuci plaćati i bedu.
     (EU Citizen, 8. jul 2020 16:53)

    # Link komentara

  12. Dakle, mi smo zdravo nedokazan narod.
    (Jez, 8. jul 2020 16:44)

    # Link komentara

  13. Pa nek vrnu kuci celu grupu.
     (Slavujka, 8. jul 2020 16:19)

    # Link komentara

  14. Dobro je da nije nešto gore, mogla su kola da im se pokvare ili da ih opljačkaju...
     (Klovan, 8. jul 2020 15:47)

    # Link komentara