Nezaboravni romantični vikend: Zaboravite na Pariz i Veneciju, ali ne i na potpuni užitak FOTO

Parovi već uveliko gledaju kuda bi mogli da otputuju na produženi vikend oko praznika zaljubljenih, ali "romantične" destinacije poput Pariza i Venecije su u tom periodu preplavljene turistima sa drugih kontinenata. Za ovu priliku bolje je izabrati neka mesta koja su takođe vredna poseta, a ima manje gužvi nego u, na primer, navedena dva grada.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Ja sam uvek za obilazak gradova, pogotovo Evropskih jer su puni kulture..Ali nekako očekivano kada planiram vikend sa devojkom, ona uvek na kraju izabere neki spa centar i samo menjamo gradove tj. spa centre u gradovima hah..Mada, zima mi je i okej za to, skoro smo posetili neki spaintimo u Bg i bila je kull relaksacija, a i pristupačno je..Tako da ako se nema novca za neko putovanje, odvedite devojku u spa i nema greške :D
    (MarkoLav92, 10. februar 2020 12:59)

    # Link komentara

  2. Madrid odličan za posetu u januaru temperatura oko 15 stepeni , dovoljno su tri dana za obilazak, nije mnogo skup, savet sami birajte smeštaj.
    (Maca, 2. februar 2020 14:13)

    # Link komentara

  3. A ja mislio Sopot....uz vaucer
    (Mika Sumikinen, 19. januar 2020 12:20)

    # Link komentara

  4. Ako idete u Briz, gledajte da izbegnete vikend! Ne moze da se hoda od turista. Inace je mnogo lepo i idilicno mestasce. Gent je već ozbiljan grad koji je zaista prelep.
     (nfs, 18. januar 2020 19:21)

    # Link komentara

  5. Za mene Rim bez premca broj 1.Nikad ne bude previse guzve,ima toliko toga da se vidi I mimo glavnih atrakcija.
    (Peca, 17. januar 2020 21:22)

    # Link komentara

  6. U Firenci je guzva kao i u Veneciji. Kakvi banalni saveti, umesto turistickih destinacija koje su vec 50 godina u intenzivnoj eksploataciji, predlazu druge turisticke destincije, takodje intenzivno eksploatisane poslednjih 50 godina.
     (J., 17. januar 2020 19:39)

    # Link komentara

  7. Glavna slika je inace grad Bergen u Norveskoj, cisto da ne dodje do zabune . Cesto sam u tom gradu, pa znam . Ko voli prirodu i ko stoji malo bolje finansijski, Norveska je moja topla preporuka, za posetiti leti . Zemlja je kao iz bajke i posebno njeni predeli.
    (Kraken89, 17. januar 2020 16:41)

    # Link komentara