Upis u Savremenu gimnaziju samo za još 4 đaka

Ostala su još svega 4 slobodna mesta u Savremenoj gimnaziji za generaciju 2020/21. U pitanju je jedinstvena ustanova koja učenicima obezbeđuje potpuno drugačiji pristup učenju, savremenu edukaciju, osposobljenost za zanimanja u 21. veku, pružajući sigurnu i kvalitetnu osnovu za dalje usavršavanje i školovanje. Vaše dete neće ići u ovu školu zato što mora – već zato što želi.

Izvor: B92

Utorak, 25.08.2020.

10:00

Upis u Savremenu gimnaziju samo za još 4 đaka
Foto: Promo

Iskoristite mogućnost plaćanja do 96 mesečnih rata, pod uslovom da se prijavite pre nego što se preostala mesta popune.

Šta sve nudi Savremena gimnazija?

Učenicima Savremene gimnazije omogućeno je i pohađanje Live stream nastave uz pomoć Distance Learning Systema za učenje na daljinu koji je dostupan 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Ovaj sistem bio je od posebne pomoći učenicima tokom vanrednog stanja. Gimnazijalci ne samo da su pratili celokupnu nastavu, baš kao da su u učionicama, već su i učestvovali u onlajn međunarodnim projektima i likovnim izložbama. To je, svakako, jedan od razloga zašto se pred upis nove školske godine za Savremenu traži mesto više.
Savremena gimnazija je najsavremenija Kembridž gimnazija u Srbiji. To znači da je savremena u svakom smislu – objedinjuje moderno okruženje, napredan plan i program, interaktivno učenje, nastavu na srpskom i engleskom, interdisciplinarnost i kreativnost, bogate vannastavne aktivnosti i poseban pristup potrebama svakog učenika.

Snižena cena školarina odnosi se naNacionalni program, gde se nastava održava na srpskom jeziku,International School program, koji je isključivo na engleskom jeziku. IKombinovani program, u okviru koga učenici prate nastavu na oba jezika.

PRIJAVITE SE >>>
Foto: Promo
Partnerstvo sa roditeljima i fokus na učenika

Osnovna ideja je da roditelji budu partneri profesorima u procesu obrazovanja i vaspitanja dece. Imaju stalan kontakt sa profesorima, psiholozima, pedagozima i upravom škole. Aktivno učestvuju, obavešteni su o svemu i zajedno sa profesorima donose odluke koje se tiču njihovog deteta.

Nastavu u ovakvoj školi, orijentisanoj na obrazovanje 21. veka, može da vodi samo profesor koji učenike inspiriše na kreativno mišljenje i savladavanje gradiva pomoću najsavremenijih metoda. Profesori su pedagozi sa višegodišnjim iskustvom i stručnošću, posebno obučeni da otkriju i prepoznaju talente svakog deteta, da ga inspirišu da ih neguje i razvija, i pomognu mu da ih iskoristi na najbolji način.

Drugačiji pristup nastavi podrazumeva rad u malim grupama, prepoznavanje talenata, kvaliteta i potreba svakog učenika.
Foto: Promo
Krojena prema potrebama savremenih generacija

Pored toga što imaju formalnu nastavu koja je interaktivna i podrazumeva savremeno okruženje, u Savremenoj gimnaziji učenici zajedno razvijaju svoje talente kroz različite radionice, sekcije i kurseve veština, posećuju muzeje, koncerte ili gledaju predstave koje ih zanimaju i druže se na zabavnim ekskurzijama i izletima.

Uporedo s tim, poštuju se individualnost i potrebe svakog učenika. Na svakog pojedinca gleda se kao na jedinstvenu osobu koja bi kroz razvoj sopstvenih talenata i afiniteta trebalo da odraste u kompletnu, uspešnu i izgrađenu ličnost. Zato talentovanim učenicima koji nižu uspehe u sportu, nauci ili umetnosti Savremena gimnazija svake godine dodeljuje stipendije za školovanje kao nagradu za njihov rad i trud. A kroz formalno obrazovanje ona ih podstiče da se razviju u profesionalce kakvi žele da budu.
Foto: Promo
O posebnosti gimnazije najbolje govore zadovoljni učenici i roditelji

Biljana Perezić, Andrejeva mama, smatra da nastava u Savremenoj ide ukorak sa modernom tehnologijom: „Profesori su odlični pedagozi i eksperti u svojim oblastima rada, a saradnja sa svim zaposlenima u školi je nesvakidašnja. Nastava je fantastično organizovana, a komunikacija sa decom i roditeljima je na visokom nivou.”

Maturantkinja gimnazije Milica Čortanovski smatra da je dvojezična nastava velika prednost u odnosu na druge obrazovne ustanove.

”Kao glavni motiv koji me je privukao da izaberem Savremenu je mogućnost dvojezične nastave u okviru Kombinovanog programa i to je ono što je izdvaja od drugih škola”, smatra Milica.

Ostala su još samo 4 SLOBODNA MESTA za upis u generaciju 2020/21. Obezbedite svom detetu savremenu edukaciju, potpuno drugačiji pristup učenju i znanje za zanimanja u 21. veku.

Iskoristite šansu!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: