Subotica - Društvo - B92 Lokal

Zatvoren bazen u Subotici

Zbog tehničkih problema sa filterima gradski bazen u naselju Prozivka neće raditi dok se problem ne sanira.

Izvor: subotica.com Subotica
Podeli
Ilustracija/Foto: Andrei Armiagov/Shutterstock
Ilustracija/Foto: Andrei Armiagov/Shutterstock

Kako je objašnjeno radi se na saniranju tehničkih problema sa filterima i čim problem bude rešen bazen će ponovo otvoriti vrata građanima i sportistima, prenosi subotica.com.

"Činimo maksimalne napore da u najkraćem roku otklonimo kvar, a nakon otklanjanja kvara, Zavod za javno zdravlje Subotica će po propisanoj proceduri izvršiti uzorkovanje vode u bazenima i proveru kvaliteta vode, a kad se utvrdi apsolutna ispravnost vode ponovo ćemo omogućiti korišćenje bazena svima korisncima", poručuju iz JKP "Stadion", preduzeća koje upravlja SRC "Prozivka".

"Molimo korisnike za razumevanje i strpljenje jer je zdravlje i bezbednost korisnika bazena na prvom mestu", dodaju iz JKP "Stadion".

Veliki bazen u SRC "Prozivka" za građane-rekreativce dostupan je od ponedeljka do petka od 6 do 17 časova, vikendom od 6 do 22 časa, dok mali radnim danima radi sat vremena kraće u odnosu na veliki, a vikendom dvokratno od 6 do 8 časova i od 14 do 22 časa. Cena karte za odrasle osobe (12+) iznosi 200 dinara, za decu (7-12 godina) 100 dinara, a postoje i dodatne pogodnosti za studente, penzionere, porodične propusnice, periodične...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.