Šid - Ekonomija - B92 Lokal

U selu Ilinci gradiće se nova ambulanta

Na inicijativu Opštine Šid, u selu Ilinci, planirana je izgradnja nove ambulante. U toku naredne nedelje treba da bude donesena odluka ko će izvoditi te radove, a već sredinom maja će biti započeta izgradnja.

Izvor: Sremska televizija Šid
Podeli
Foto: Depositphotos,  everythingposs
Foto: Depositphotos, everythingposs

U selu Ilinci, na inicijativu Opštine Šid, planirana je izgradnja nove zdravstvene ambulante. Do sada su meštani imali priliku da samo dva puta nedeljno idu kod lekara, ali sada će pored ambulante dobiti i lekara i medicinsko osoblje koje će svakodnevno biti tu za njih, prenosi Sremska televizija.

Meštani su nestrpljivi da dobiju svoju ambulantu, i nadaju se da će to biti uskoro, jer kako kažu, ovaj projekat je bio najavljivan i ranije.

Predsednik Opštine Šid, Zoran Semenović, najavio je izgradnju ambulante koja bi trebala da bude realizovana do prve polovine ove godine.

Do kraja ove nedelje biće doneta odluka ko će biti izvođač radova na ambulanti u Ilincima, u toku sledeće nedelje bi trebala da bude donesena odluka ko će izvoditi te radove, a već sredinom maja bi trebala da započne igradnja ambulante. Rok za izgradnju ambulante biće 120 dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.